Bugün ay sonu
Bakalım karanlık oda da ne figürler dönecek.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün ay sonu
Bakalım karanlık oda da ne figürler dönecek.
Patron Bi erğli Bi de aksigorta atıver. Diğer 25 hisse kalsın
6.60 kritik rakamımız bence burada biraz mallanmasi beklemesi ve direk tahtayı çizmesi lazım. Bence.
Bak giderim KZ abim gibi migros topiğine
Benle konuşmak için migros almak zorunda kalırsın.
Tenk yu
Dava saatine doğru yatay gidebilir. Dava seri olarak başlarsa yukarı gidebilir, ters bir durum oluşursa halkb şelale modu açıktır.
6.60 6.61 feci patlatacagiz bence öğleden sonra super olabilir.
Hakan abi...
Yerinde ben olsam bugün buralardan koparır yapıştırırım tavana anlamsızca ...
Yarın sabah artık Allah ne verirse
Duruşma ile ilgili durumu takip etmeye çalışıyorum.
Sn. 666 nın söylediği Gay retli vatandaştan aldığım çeviri.
Berman, duruşma tarihi sorusu çözülmeden ertelendi.
Çoğunlukla programlama tartışıldı.
Upshot: Halkbank duruşmaya kadar uzun bir gecikme istiyor. Savcılık Şubat 2021 istiyor. Banka Mart 2022 istiyor.
Şeklinde
Böyle gerizekali bir durum yok, oyun oynuyor iki taraf resmen, nasıl bir sirk bu? Yine elde var sıfır yine belirsizlik
Düşündüğüm gibi.
Lastik gibi sündürmeye devam edecekler.
Belli bir zaman sonra unutulup gidecek.
Bir zaman aşımı yada zaman sınırlaması var mı bilmiyorum.
Ve lakin bizim zamanımız kafi gelmeyecek. Göçüp gideceğiz.
Kalanlara sabırlar diliyorum...bana bu kadar yeter...gideyim demir kuş a...
666 nın anketinde oy kullanmıştım.
Bu dava bitmez. Bitmeyen dava yapmışlar.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahitlerin cogu yurtdisindaymis. Ayrica hukumetle aralarinda gorus ayriligi varmis diyor avukat. Mart 2022 tarihi istiyor. Savci da Subat 2021
Avukat HA davasi arasinda fark var, tek kisiyi savunmak ile bir kurumu savunmak ayni sey degil dedi.
Davanin hisse fiyati ile bir alakasi yok ortaklar. Kac senedir bunu satan satti. Sonsuza kadar ayni pozitif/negatif beklenti kullanilamaz.
Anlasilan bizimkilerin planinda uzlasma falan yok. Juriye gidecekler.
Berman da gorevden alinmamis miydi ki. Gizli gizli mi bakiyor davaya hala yoksa???
Cepten gorulmuyor ama anket burda: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=39416
Halk Bankasi SDNY Mahkemesi Nasil Sonuclanir?
Oylayan
46.
Para cezasi verilir
21 45.65%
ayhan53, BALPORSUĞU, Bist 100, bitpire, bjktr, Cyclone., fuigo, guneysu, i-ked, investment34, klasse, Lohengrin, mahırarda, OsmanSMMM, OZDEMIR1, Pert, rasit, sakin.!, trader,, TRENDHOUND, V.junction
Bankanin dolar hesaplari dondurulur
2 4.35%
Cemefe, şahna
Ne cikarsa ciksin bu konu senelerce kapanmaz
13 28.26%
666, apocalyptica, Ayraniyokicmeye, Burak84, D R A G O N, darkblack, erick_von_manhstein2, MrSun, MuSTi, SherlockH, v**ue, vicont, wednesday
OUT
LOSERLAR!
Dava duser
7 15.22%
66Trader66, agha, ahmet, jager, Mira, mzbb1967, osisa
CB'inin ABD ziyaretinde halledilir, konu kapanir
3 6.52%
berky07, KIZILDAG, smlcan
Bu Halkbank Davası ile ilgili benim fikrim; Türkiye'nin 2022- 2023 Yılında yapılacak bir Başkanlık seçimi öncesine kadar bu dava bilinçli olarak sürdürülür, Seçim tarihi netleşir, ve şak diye Mahkeme den (gizli) uzlaşma çıkar..Reyis de bunu başarı olarak ilan edip, ABD yi dize getirdik, Ülkemizin menfaatlerini koruduk palavrasi atıp,seçim malzemesi yapar,oy toplar...Hisse fiyatı ve ortakları da o güne kadar ihtiyarlamaya devam eder..;-))
Oyle birseyin ihtimali yok Kar_Adam.
Adamlar Trumpin, Guilliani'nin pesinde. Davadan Halk Bankasi lehine birsey cikamaz.
Para cezasi seklindeki bir uzlasmayi nasil olumlu sunabilirler ki halka? ABD mahkemesi sana ceza vermis oluyor sonucunda.
Bizim tarafin olayi niye uzatip durdugunu anlamak mumkun degil. Nedir bunun amaci?
666 Ağabeyim;
Amerika da başkanlık seçimi 2020.de..
Trampet in tekrar kazanacağı ne malûm..??
O tarihe kadar, köprünün altından çok sular akar..
Uzlaşma ve Para cezasının,halka olumlu sunulması konusu ise,Türkiye de en kolay olan şey.. Suriye deki kendi toprağımız sayılan yerden, Süleyman şah'ın Kemikleri ni kaçırma (sahip çıkamamak) olayını bile başarı olarak gösterdiler...
Dava konusu uzayıp, sulandırıldikca da yarın birgün unutturulur gider..
Bak,F 35 Uçaklarının ne gürültüsü var,ne de görüntüsü...Unutturuldu/yutturuldu bile..
6.47 'den yüzde 50 verdim gitti kalanı bir atak olursa verip çıkacam