Aynen . Bundan ucuz teknoloji kalmadı. Hakettiği yere gelecek . Biraz bekletsede iyi yerlere gelecek
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Erbos hareketlendi. 25 üzeri kapatırsa iyi olur
Bir gün daha böyle geldi geçti 👍
O kadar acelesi yok :)
Celik comak hocam merhaba öncelikle paylaşımlarınız için size çok teşekkür ediyorum.Sürekli yazılarınızı takip ediyorum işiniz gücünüz rast gitsin.
Hocam mipaz için sizden bir yorum rica edebilirmiyim.
[QUOTE=celik comak;4782420]Erbos için hakan ....sabreden egeen gibi bir fiyat görür ama ilerde[/Q
Üç hanelere gider mi diyorsun çelik hocam uzun vadede??
Arkadaşlar bu arada hepinizi tebrik ederim ne derseniz gidiyor maşallah.Link, sanko, egpro, mipaz vb. Ben hiçbirini almadım alamadım elimde başka hisseler olduğu için ama tebrik ederim gerçekten .Analizleriniz çok güzel Allah razı olsun.
Hakikaten bir gün daha geçti :)
Mebes yarın ATAGY güzel günler görecek :)
ATAGY 3.90 görür :)
Hocam gözden kaçtı sanırım müsait olunca bakabilirmisiniz
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta-uzun vade için Vesbe dikkatimi çekti..
Bilmiyorum arkadaşlar ne der..
kutpo merak ediyorum 31.86 yarın geçerse gider
iyi geceler cümleten
kutpo ne olur üstad yarın
kutpo drençleri yokluyor adrenalin hesabı :) kalbi olan dayanamayabilir bu gün yggyo da aynı hareketi gördük, yarın hangi hisselerde görebilirizi araştırmak lazım :)
üstad edip seriye bağlar mı tekniği ne diyor
Mebes dikkat edilecek hisse yok mu? Çok sessizsin HDFGS ne olur :)
İyi geceler hocam. EREĞLİ bugün ana parayı çıkartıp kalan karla yola devam. Hocam yeni bir hissede yola devam etmek için yakın takibe alabilecek bir liman için yardımlarınızı rica ediyorum.Sayenizde sabretmeyi ve böylece kar edebilmeyi başardım. Allah sizden razı olsun değerli hocam. Saygılar sunuyorum hocam.
Ostim ile ilgili düşünceni daha önce söylemiştin ama tekrar sorayım
yarının piyon hisseleri hangileri olabilir az ve uz çalıştım 2 hisse gözüme takıldı ayen ve samat YTD bol kazançlar
üstad zarar ile sabır kardeş ne yapalım kardeşleri ayırmayalım :)
Hocam; vesbe hakkında yorumunuz?
1-Güvenmediğin hisseye asla yatırım yapmazsın. 2-Hisseyi genellikle geceden kafanda alırsın. 3-Hisseye gireceğin yeri detek direnç vb. saatlik günlük haftalık vb. ayrıntılarına kadar incelersin 4- Kendi sisteminin Al vermediğini almazsın ve SABIR EDERSİN :)
Haftalık grafiği daha çok önemsiyorsun sebebi nedir? günlükte olmayıp orada görülen nedir?
Dışarıdaydım yeni geldim. HDFGS için özsermaye ve karlılık için onerilebilcek iyi kağıtlardan biri . Girisimcilikte çok iyi sağlıktan gıdaya, kimyadan madenciliğe süper bir sirket . Sadece sabır. Dikkate değer çoğunu yazmışsınız. Ben ise sanko yu tek geçerim. Tabiki getirisi olacak kağıtlarda var Celik hocanın yazdığı Ostim ve pagyo . Birde ben bugün Karton gözüme çok iyi göründü. Çok bekletti . Birde karel
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın takip edeceğim hisseler
atagy,gedik,karel
Ben aslında bu işe sadece 10 dakika ayırıyorum .. Sadece burada yazdığım için bazı değerlendirmeler yapıyorum bazende başka sistemler üzerinde çalışıyorum neler katabilirim vaabında