Egeen büyük çıkış öncesinde böyleydi delirtiyordu sonra 4 kat yukseldi
Printable View
Egeen büyük çıkış öncesinde böyleydi delirtiyordu sonra 4 kat yukseldi
algyo...akd...2-4 mart arası...bank-of-amerika 196.000 alış...citibank başladı...
Bu bilançoyu dolar bazlı ralli olmadan fiyatlarsa hiç hoş olmaz.
https://twitter.com/fibonaaccii/stat...858977795?s=21
Bunlar orooopu çocukluğunun kitabını yazıyorlar
sn armada..senin dediğin normal durum senaryosu..haklı olabilirsin...savaş çıkarsa ve uzarsa korkusu da var...borsa nın geneli böyle..
kaç defa ayık olun ayık olun diye yazdım ama ben düşecek derken reel hayattaki arkadaşlarımdan 1 kişi bile inanmadı işte bu düşüş olacağının en büyük göstergesi idi.Burda da olay farklı değil çok rastladığım bir durum doğru söyleyeni 9 köyden kovdular.Siz siz olun Şubat ve Mart aylarında borsada olmayın acı faturalar ile karşılaşırsınız en güvendiğiniz dağlara kar yağar.
MİLLET satıyorsa gerekirse değiş tokuş yapıp alma zamanıdır ben yapıyorum,
sizi bağlamaz
Bu şirket zamanında aktifindeki nakit varlığının bile altında uzun süre işlem gördü. Pd/dd 0,38 e kadar düştü. Bilançosu bugünkü halinden daha likit ağırlıklı olarak dolar nakit ağırlıklı idi. Burada her an her şey olması mümkün. Zira hisse sahipli hissedir.
Hesabınızı kitabınızı ona göre yapın diye uyarmış olayım.
Not:
Eski dost düşman olmaz:)
O zamanlar dediğiniz gibi kasadaki dolar daha yüksekti ama kiralardan da bu kadar kazanmıyordu. PD/DD olarak haklısınız ama F/K olarak bakarsanız bu seneki gibi absürt bir durum da yoktu. Ben olayı savaş muhabbetine bağlıyorum çünkü yeniden değerlemelerden sonra gayet güzel tepki vermişti.
Eskilerden eskimeyen bir dost diyelim; merak ederseniz 2018 senesi Genel.Kurul tutanaklarından bulursunuz:) Zamanında 2 seneden fazla taşıdım. GK şahsen gittim/gittik. Söylediklerimiz kısmen hayata geçirildi sonradan (bedelsiz sermaye artırımı) Lakin bir yerden sonra şansımı fazla zorladığım bu hisseden vedalaştım. Pişman olmadım çok şükür. Sadece bir noktaya dikkat çekmek için yazdım belki de 4 sene sonra. O da şu. Bu hisse 15 de olsa şaşırmam 150 de olsa. Elimde yok. Olursa zaten burada yazmam:)
Teknik anlamda hiçbir zaman bir şirketin kasasındaki nakdi piyasa iskonto etmez. Bu durum Algyo da oldu hem de uzun süre. Nakdi iskonto edip yerlerde süründüren bugün gmenkulu canı isterse çok daha iskonto edebilir. Sadece düşünme açısından aklınızda bulunsun istedim
pddd 0.3x demek deprem, mortgage krizi demek oluyor. ona da yapacak bir şey yok. şu ortamda hedef bellidir.
Şuan tek bildiğim ve çalışan teknik haftalık macd sat ta ve aşağı kırıldı macd haftalık ta aşağı kırıldigi zaman haftalarca düşüş demek 32 altı olmamaliydi 32 altında yıllık EMA ortalamaya temas eder esasinda tekniği çok basit hisse haftalık grafiği aç sol tarafi sağ tarafa monte et özetle para kazandırma dönemi bana göre bitti şimdi verdiğini geri alacak acımasız olan bu işte spek 3.5 4 USD den ky yıktılari mali nereden yerine koyacaklar cevabı yıllık EMA da...
bank-of-amerika bugünde 66.000 aldı...toplam son 4 günde 262.000 oldu
city nin takasları artıyor ....bu hafta hareket olabilir...
infonun hesapladığı NAD ile tskb nin gayrimenkul uzmanlarına (bilançoda gördüğümüz rakamlar) hesaplattırdığı değerler arasında büyük fark var.....ona rağmen 3.060 milyon özsermaye ile buralarda kalmaz..kalmamalı
döngüsel olarak şubat-mart aylarındaki borsadan çıkışın istisnai seneleri var.....bu senede onlardan biri olabilir.....çünkü istinai olaylar olmakta...hiper enflasyon başta olmak üzere...artı olarak seçim sattına girdik...
Sadece bu hissede size hiçbir şey imkansız gelmesin onu belirtmek istedim. Çok imkansız gibi gelen durumlar burada imkan dahilindedir. Canı nasıl isterse onu yapar çünkü anahtar kendisinde. Temel ve teknik hiçbir yorum yapmıyorum. Sadece neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin isterim. Zamanında kasasindaki 100 doların piyasada 70 dolara alınıp satılmasına göz yuman bir hisseden bahsediyoruz.
[QUOTE=vhisak;5826070]Sadece bu hissede size hiçbir şey imkansız gelmesin onu belirtmek istedim. Çok imkansız gibi gelen durumlar burada imkan dahilindedir. Canı nasıl isterse onu yapar çünkü anahtar kendisinde. Temel ve teknik hiçbir yorum yapmıyorum. Sadece neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin isterim. Zamanında kasasindaki 100 doların piyasada 70 dolara alınıp satılmasına göz yuman bir hisseden bahsediyoruz.[/QUOT
Bu 100 usd konusunuda hatırlıyorum galiba toplantıda, konuşmanızın girişinde yapmıştınız. Hiç unutulmayacak bir konuşma idi,
Olaylı genel kurul denilen bu muydu? Bilen biri özet geçse güzel olur.
https://www.borsagundem.com/amp/habe...isyani/1398348
[QUOTE=EGK;5826143]Doğru hatırlıyorsunuz:) Bu hisse bana çok şey öğretti en başta da hiçbir şeyin imkansız olmadığını. Haklı olmanın, doğru analiz yapmanın para kazanmak için her zaman yeterli olmayacağını. 2021 de 22 civarından girip 35 civarından çıktım ve bugüne kadar da forumda hiç yazmadım. Bugün yazmamın tek nedeni burada imkansız yoktur diye belirtmek amaçlıdır. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama burada her türlü hareket mümkündür. İsterse 15 yapar isterse 150 şaşirmamak gerekir. Sadece onu belirtmek kimsenin canı yanmasını istemediğim için kısaca uyarıda bulunmak istedim. Gönlünüzce olsun
Acemilik dönemi olur öyle şeyler.
Ben de ilk 64 kuruştan girmiştim iki ay sonra kriz patladı 40 Kr oldu. satıp çıkmıştım. ama şimdi 300 lira. (bedelsiz+temettüden arındırılmış)