Teknik beklentimiz gerçekleşti güzel günlerden bir tanesi
Printable View
Haftaya bist 30 tahtalarında tabanlar görür müyük :)
Herkese Mutlu, Huzurlu ve sağlıklı uzun yıllar dilerm.
Ne yırttı spot kendini. Aracı kurumların raporları tutsun diye resmen at yarışına döndü
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bi ihtimal yok..
Amerikan G. Kurmay açıklama yaptı..
Başkandan önce anayasaya sadığız diye..
Ki yenilgiyi de kabul etti Trump zaten..
Bu arada ne etti etti gün boyu ekside olan piyasayı çizdi yukarı..
İlk sanal pozisyonumu karla kapadım viop da..:oleyo:
Yakında başlayacam bende viopa..:)
Hemen linç etme kampanyası.
İnsan bir sorar
Ne olduda. bu kadar garan short taşıdın da sonra zararla kapattın der.
Ne gördün.zararın çokmu.
Ne ihtimali var,ne oluyor ,bizde bakalım.
Yok.
Toplanmış 3 adam istediklerini linç ediyor.
Saygı yok,sevgi yok.medeniyet hiç yok.
Bugün tam 150 bin kapanış bekliyodum bilemedim , dünyanın uzak ara en güçlü borsasına böyle bir kapanış yakışırdı...
asdas ne la?!
Karanlik odada bin puan verdiler spota.
herkese hayirli seneler bol kazanclar..hepsinden onemli saglikli gunleriniz olsun..
borsa bu iste mantik aramayacan oyle olsa herkes kazanir..
sn koc sanada gecmis olsun seneye zararini iki misli karla kapatirsin insallah
Herkese hayırlı ,sağlıklı, huzurlu seneler dilerim.
yenı yılın saglık ve huzur dolu umutların yeşerdıgı bır yıl olmasını temennı ederım
Ak garan kchol u %1 saholu %2 bastılar karanlık odada. Hep sapık islemler dönüyor bu vade sonlarında
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese sağlıklı huzurlu ve maddi manevi başarılarla dolu bir yıl diliyorum arkadaşlar.
Son derece berbat bir yılı geride bırakıyoruz her bakımdan.
Gelenin gideni aratmamasi dilegi ile...
Geçmiş olsun herkese. Zorlu bir yıldı. Sonuç iyi kapandı. Dolar bazlı olarak bir aralar 3te 1 seviyesine geldiğim porföyde eski seviyeme geldim şahsen. Ötesinde kara geçer miyiz artık gelecek yılın konusu....
Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim...
Bugün daha derin bir kırmızı beklentim vardı son anlarda pala iyi film çevirdi.Şort stoplatıp karanlıkta bastı.Perşembeden itibaren pala hafif ayılaştı gibi bir izlenime vardığım için dün ;bugünün kırmızı olacağını ifâde ettim.
fakirler yeni yılınız kutlu olsun... :he:
hepinize ailenizle, sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yıl diliyorum...
2020 kötü bir yıl olarak kalacak akıllarda...umarım 2021 ve sonrası güzel şeylerle hatırlanır...
Benim için çok iyi bir yıldı, gübreden erken atlamayaydım daha iyiydi emenike ama buna da şükür, pala son dakikada karanlık odada ayıp etti ya neyse :oleyo:
Her şey bir yana tüm forum sakinlerinin yeni yılı huzurlu, mutlu sağlıklı ve tabii ki bol bereketli geçsin, iyi seneler
https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post5046193
Dün bu yazıyı görünce çok şaşırmıştım , kıpkırmızı olmasa da kırmızı kapattı ..tekrar tebrikler :)
Perşembeden itibaren'i anlıyamadım !?Hangi perşembe?
Sizlerin matriks çalışıyor mu, bana yanlış kullanıcı adi paralo hatası veriyor, acaba sorun bende mi yoksa su bakım şeyiyle mi alakalı, merak.ettim
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Herkese mutlu yıllar. Ekranı kapatıyorum an itibariyle... Yeni yıl pozlarım Tsla short 706 maliyet, 1669 maliyet şubat vade şort, 1,2270 maliyet eurusd short... Bu pozlar büyük para yapar bence...
AKBNK ta karanlık oda neredeyse satışların tamamını IS Yatırım yapmış +700 K. dan -4.6 M. a, 5,5 M. satmış... Aynı şeyi THYAO da da yapmış, +2,1 M. den -800 K. ya gelmiş ve 3 M. satmış karanlık odada
Sağlıklı senelerimiz olsun. 2020 için de geçmiş olsun mu denir bilemedim.
İyi seneler.
bir ayşe teyze kadar olamadık fakirler... :he:
2020'nin en fazla kazandıran yatırım aracı altın oldu -AA
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...86f83651e5.jpg
Aldığımız aşı bu.daha faz3 çalışması devam ediyor.alan ülkeleride yazmışlar.sitelerinde de daha bu aşı ürün gamında yok.
Hayırlı olsun..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
iki sene oldu sanırım. aynısını ben aslında ters pozisyon yazıyorum diye banada söylemişti. sonra ne dediğini unuttu benimle aynı şekilde garan manipülatifi falan diye laf atmaya başladı. bak eğer senin bana yazdığını burada, açıklarsam yüzüne tükürürler dedim. hemen tamam tamam diye lafı kapattı uzun zamandır yoktu yine geldi yine aynı terane. ben garan manipülatifi imişim. valla ne güleceğimi bildim ne kızacağımı. çünkü bunu yazarken garran fiyat kaç görmüyor canlı işzleyecek bi hesabı bile yok çünkü. bir insan kendi kendini ancak bu kadar rezil edebilir