bu nasıl bir saçmalıktır yaa 120 den vermedi emri iyileştirdim 1,21 yaptım hala vermiyor. orrrrrsspp***lri
bu nasıl bir saçmalıktır yaa 120 den vermedi emri iyileştirdim 1,21 yaptım hala vermiyor. orrrrrsspp***lri
ZPLİP alış yazdım 12,00 den.
tahtaya. hala yansımadı.
tahta alış 11,73 te duruyor.
bu ne yaaa !!!
nasıl bir borsa var bugün.
dakkada bır devre kesecegıne komple kapatın borsayı barı.Gece yarısı yedıgınız haltın canı cehenneme
mal alabilen var mı?
satılıyor ama alabilen yok.
evet 2 si de geldi.
ZPLİP e 11,50 giriş yazayım dedim. tabanı 11,73 müş.
kutpo dan satıs emrı vermıstım sıstem zıncır emır yaptı 2 defa satıs oldu. 2. gıderse acıga satmış olacam bu ne ya.ikide beklemede ıptalde edemıyom
Sogan tavana kitledi 😀 9.96
sabah sabah hanımdan fırça yedik iyimi. diyorki sen nasıl olur da 5 tl den büyük fiyata hisse alırsın. kaç aydır alıp satıyoruz. şimd,i kümeli alınca ciyyakladı. ya hanım diyorum. bak bu 12 tl fiyat ama böl 7 ye, 7 tane bankaya banka başı 1,71 e geliyor. biraz sakinledi bakalım.
bu nasıl iş bu nasıl sıkiş..mahvetti orsçckları
ünlü ozanımız ismail yk nın bir deyişiyle duygularımı ifade edicem ; bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza
ulan bu hale getırdın borsayı bu kadar mılletın ahını nasıl karsılayacan.Yabancılar bosuna borsadan cıkmadı 2 haftadır kesın bu olayın haberını almıslardı
Dusmeyen tavan yapan tek hısse TRILC neden dusmedı. halka arzda orantısal dagıtım oldu alanlar hep buyuk yatırımcılardı.
Halka arzda bıle peskes gecıyorsunuz buyuklere
Covid etkisi bist100 günlük kapanislari
Yorum yok..Ek 27056
bu giren acep çıkarmı çıkarsada torunlarım görürmü
Tecavüz kaçınılmaz zevk almasına bakacaz
2 aylık kazanç 1 günde gitti mk
"Dolar gördüğü yeri unutmaz." Bir Blueberry atasözü
Bana tecavuz eden polyanna
Kulagima diyorki
Dua et reisimiz marji 10 a cekti
Ya 20 olsaydi
Polyannaya asik oldum bir anda 😀