arkadaş detaylı söylemişssin net son bir mesaj yaz deki yani anlayacağınız siz bu detaylara bakmayın o rakamlar ortakların ortaya koyduğu paralardır sonuçta hisse 1x16 kat olacak deyin lütfen
Printable View
"Elinde A,B,C fark etmez alacağı bedelsiz oranı 1:16 şeklindedir." Burada istediğinizi yazmıştım. Ancak bildirimin kafa karışıklığı yaratması sebebiye farklı rakam çıkaranlara izah anlamı taşıması için detaylandırdım. Sadece 1x16 yazmamam kafa karışıklığı yaratmak için değil . Hatam eksiğim yanlışım varsa da 16 yı neye göre söylediğimin düzeltilmesi doğrusu o değil şu şu sebepten budur denmesi için. Bildirime bir bakışta oranı gören bilgili arkadaşlar konumuz dışında.
Ben okudum 16 sonucuna nasıl vardım onu yazdım.İtirazı olan başka rakam ifade edenden de benim gibi bir açıklama beklerim. Netice de anladığımı yazdım. Benim doğrum bu dedim.
Herkes kendi sonucuna ulaşır ona göre yatırım kararını alır.
Saygılar Arkadaş.
SPK mevzuatını iyi bilen arkadaşlar dayanak da belirtebilirler.
Bu konuya mevzuat anlamında hakim değilim.
Kapta bedelsiz payları c grubu olarak ihraç edileceği belirtiliyor. Kaynakların tamamı sermayeye eşit dağılması gereği, Buradan A ve B grubuna düşecek paylar pay sahiplerinin hesaplarına C grubu satılabilir olarak yansıtılacak sonucu çıkıyor.
Bunun geniş manada anlamı A ve B grubu pay sahipleri bu senetleri bölünme onayı sonrası istedikleri gibi trade edebilecekler şeklinde yorumluyorum.
Saygılar.
Tunç Soyer
Basmane Çukurunda çözüme çok yakınız.
İzmir Büyükşehir Başkanının 2 saat önce yaptığı açıklama
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son kap bildirimi Kayıtlı sermaye sistemine geçişte minör bir rakam değişmesi (yeniden hesaplama) gibi algılanarak üzerinde kimse yazmadı diye düşünüyorum. Böyle olduğu doğru da olabilir. Ancak...konu(Kemal) olunca kendimde bir yorumlayım/eşeleyim/size sorayım dedim.
Beklenen bedelsiz başvurusu için : önce bu gün revizesi gelen 26-4-2022 ve 20-5-2022 deki kararları yok sayan kayıtlı sermaye için başvuracak ondan onay alacak. Ondan sonra bedelsiz sermaye attırımı başvurusu yapılacak.Doğru mudur.
26-4-2022 deki yetmedi 20-5-2022 deki kararlar bu günkü revizeye muhtaç oldukları bilinerek/bilinmeyerek mi sunuldu. Bu bir soru. Revize şart ise önceden bu kararı sallamanın anlamı manasını yorumlayacak var mı?. Beş yıl için geçerli olacak bu kayıtlı sisteme geçiş kararı.Uygulanacak diye birşey yok.5 yılı aşarsa tekrar yk kararı gerekiyor. Yani bu keyfiyetin yerine getirilmesi başvurusu yapılıp onaylanması. YK da görüşülmesi sonrası. Sermaye attırımı için bir başvuru yapacaklar. Doğru mudur yazdıklarım? Ortaklar. Yani paşa gönüllerinin alacağı/almayacağı istediği gibi uzatacağı/hızlandıracağı bir durum değil mi. Konu hakkında bir yaptırım vs var mı? bilgisi olan var mı? Buraya kadar yazdıklarımda hata/eksik/yanlış bulmayan ortaklar varsa da bunu kendi lehlerine kullanacak atraksiyonlarında bir sınır bir hudut gören varsa şunu bunu yapamazlar diye bilgilerini paylaşırlarsa en azından başımıza ne gelmeyecek onu bilelim. Zira bu işten ne çıkacak neye varacak konusunda herşey çıkabilir diye bence zavallı bir yorumum olacak. Eplas,mzhld nin aynı oyunun parçası olduğunu göz ardı etmeden yapacağınız yorumlamaları arzu ediyor,bekliyorum.
Özet bu olmasın:
Komşu, komşu !
-Hu, hu!
-Oğlun geldi mi?
-Geldi
-Ne getirdi?
-İnci, boncuk.
-Kime, kime?
-Sana, bana.
-Başka kime?
-Kara kediye
-Kara kedi nerede?
-Ağaca çıktı
-Ağaç nerede?
-Balta kesti
-Balta nerede?
-Suya düştü.
-Su nerede?
-İnek içti.
-İnek nerede?
-Dağa kaçtı.
-Dağ nerede?
-Yandı, bitti kül oldu
Saygılar
Tam bir yıl on gün önce başladığım totem bugün bitti sabredin sabrın sonu selamet...ytd olmayıp söylediklerim beni bağlar kimse bağlanmaya çalışmasın....
Eskiden buralar dutluktu herkes birbirini yiyor du, şimdi kimse yok
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonunda istedigim yerden sattim 10 yillik sabrin karsiligini aldik [emoji120]
SM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedeflediği fiyattan sattı diye kul hakkı mı yemiş oluyor.
Eğer bunu demek istediyseniz haddini aşan bir ifade olmuş diyebilirim.
İma etmeniz bile hoş olmamış.
2014 te 1liradan aldigim bu hissenin gercek yatirimcisi olarak ve uzun vadeli yatirimin her zaman kazandirdigini bilen bir yatirimci olarak kul hakki yemek kavramini esefle kiniyorum. Umarim bu yatirim seklini örnek alip kazanan bir nesil olusur.SM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bravo..bende bır 100 lot almıştım bedelsızden dolayı harçlık olur dıye..ama patron sabırsız gozukuyor..bedelsızı bence fıyatlamadı ama böyle gıderse ınternet yasagıda gelır bu hısseye ..patronun malıyetı sıfır nasıl olsa gozu kapalı basıyor sanırım..böyle devam ederse müşterı bulması zor..uzun vadelı yatırım konusunda yuzde yuz katılıyorum..şirketleride çocuk gıbı buyutmek gerek..bugun aldım yarın satar zengın olurum dersenız bıtirirler sızı..
Bugünkü hareketi ile %1600 bölünme bana fake geldi dürüst değil
-6. dan 1 e oradan taban
Kâr vardı anlaşılan sıfırlayacak hatta zarar ettirecek ufuk zamanla çok yukarıları görecek
Bunun sahibi zaten hayırlı değil
neyse ben 100 lot almıştım bugun tabandan gıtmış..bırkez daha bedelsızın işe yaramayan genelde şirket sahabının mal çakmak için kullandığı bir enstruman oldugunu öğrnedık..elınde olanlara bol kazançlar..bu fıyatlardan alanlar almak isteyenler dıkkat etsın muhtemelen bolundukten sonra bolunme haberı gelmeden öncekı rakamların altını bıle gorecektır..bol kazançlar..
Ben satinca almissin ben bugun alinca satmissin 122 den sattigim lotlari 82 den yerine koydum hadi hayirlisiSM-A528B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mazhar Zorlu Holding A.Ş. (Şirket)’nin 200.000.000 TL tavan ile kayıtlı sermaye sistemine geçişine Kurulumuzca izin verilmiş, Şirket esas sözleşmesinin 8, 11, 16 ve 27 nci maddelerinin değiştirilmesi, 9 ve 10 uncu maddelerinin yürürlükten kaldırılması ve buna göre maddelerin yeniden numaralandırılması suretiyle hazırlanan tadil tasarılarına Kurulumuzca uygun görüş verilmiştir.
KAP: MZHLD [ ] MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1046645
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8216cdeb83401a
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8216cdeb90401b
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8216cdeb654019
Slm arkadaşlar bir şey soracam.
Bizdeki hisseler C grubu yani 100 lotumu %4100 bedelsizle mi? bölülenecek, %1607 ile mi bölünecek. Teşekkürler.
%1607 bölünecek onay gelirse. Tüm a,b ve c grubu bedelsizi C grubu olarak alacak. O oran eski C yeni c oranı.
İlginize teşekkürler.
Günaydın arkadaşlar dünki alan satan tablosunu verebilecek var mı oyak yatırım dün kaç lot satmış teşekkürler
Hani bunlara bu patronların mallarını tmsf koymuşya..... Mıh gibi aklımda olsun diye buraya da yazayım dedim. Yatırım tavsiyesi değildir.
Mazhar Zorlu Holding A'in Vergi Dairesine Sunulan 2022 Yılı 6 Aylık Karı 67.351.085 TL
Bilanço geldi
Son faaliyet raporu dikkatle incelenmeli bence. eplas ve mzhl nun ödenmesi gereken borçdan bahsediliyor. Bu konuda fikrini paylaşabilecek olan var mı acaba.
Bilgilendirme çabaniz için teşekkür ederim, egeplas dan bahseden cumleniz tam anlaşılmıyor, en azından ben anlayamadım.
Biraz açarsanız memnun olurum.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayın resim olarak yapıştıramadım. Bahsetmiş olduğum husus faaliyet raporunun 13. Sayfasında geçmektedir.
Teşekkür ederim iyi aksamlarRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket % 1607 gibi rekor oranda bedelsiz sermaye artırma kararı almış
ve SPK ya onay için başvurmuştu diye biliyorum.
Sonuç nedir bilgisi olan var mı
2022/6 aylık bilançodaki -18.612.176 net dönem zararı da ayrıca dikkat çekici