Devrede kesti hç şaşıtmayan hareketler yapıyorsun sadece küfür edip bekliyoruz bir şey değişmiyor.
Printable View
Devrede kesti hç şaşıtmayan hareketler yapıyorsun sadece küfür edip bekliyoruz bir şey değişmiyor.
Hele bı emeklilik fonlarınin satışı bittiği kesinleşsin mal gelmeyince bir şeyler değişir.
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Üstad sepet dedik söylendinde söylendin sen bi hisse söyle dedin bende sana bende olan birini söyledim mesaj attım dogrumu şok market gittimi gitti digerleri algyo .alarko holding.pegasus.ykb.polho sepetin şimdi burda ne zarari oldu bir defa hep kazandirdi 3 tanesi gitmese 3 tanesi gitti hissemizin çok gidenleri gitmeyene yıgdık kimler nekadar pişman 1 sene öncede söyledik bol şans herkese bol kazanclar
Sayın kartal sen bana mesajda bir hisse yazmışsın şimdi dönüp baktım. O da belirttigin hisse yazdığından beri performansı ile polhonun arasındaki performans farkı belli..
Ben buraya da 100 kere yazdım bencede sepet en güzeli ama insanlar buradan daha fazla umutluysa niye insanları zapturapt altına alıyorsunuz. Bakın ben buraya da yazdım uşak ve ALBRk yi kaçırdım ama hiç buraya gelip sepet yapın demedim kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar.
Ben diyorum ki evet sepet daha iyi ama insanlara bu hisse düşerken yada sabit kalirken sepet yapmaktan bahsetmekten vaz geçin herkesin aklı var. Siz yapın size yapmayın diyen yada sepet kötü diyen yok.
Lütfen artık şu sepet konusunu burada kapatalım
Harbiden ya bu sepet muhabbeti nedir :)
Polisanı konuşalım
Trenın.de seyrine doyum olmuyo ne güzel geçıyo.nasıl bı holdingsın polho yüklendıkce gerı gıdiyosun kaç milyon koyacaz daha heryerden kazançları attık buraya satmamızımı bekliyon hatamı yaptık gençler.üstadlar
Bistin kısada %10 yukselisinde %14 eksi yaparak herkesi kitledi polhocuk kendine indikce alima devam borsanin düzeltme yapmasinda inerse vay halimize herkese bol kazanclar diliyorum 5 li rakamlar görülürmü bu pol hersey olur yatirim tavsiyesi degildir siz kendi bildiğinizden devam edin.
Beyler evet benimde canım sıkkın bütün hisseler gitti bütün alacağım hisselerde gitti ama son bir ayda kim satmış bir bakın, ona bile bakmaya tenezzül etmeyip teneke olanlara takas inceleyemeyenlere yazayım emeklilik fonu surekli satıyor.
Efendiler
Bilen ile hiç bilmeyen sınavdan korkmazmis birde güvendiği birinden kopya alan galiba :) tabi kopyayı her zaman alacaginin garantisi varsa
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mavi Vatan’da taşımacılık payının arttığını vurguladı ve “Bu yılın 8 ayında limanlarımızda elleçlenen yük miktarı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,6 artarak 365 milyon 162 bin ton, elleçlenen konteyner miktarı da yüzde 1,7 artarak 8 milyon 408 bin TEU olarak gerçekleşti†dedi.
Karaismailoğlu, denizcilik istatistikleriyle ilgili açıklama yaptı.
EN FAZLA YÜK ELLEÇLEME KOCAELİ BÖLGE LİMAN BAŞKANLIĞI’NDA GERÇEKLEŞTİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Ağustos’ta en fazla yük elleçlemesinin 7 milyon 249 bin ton ile Kocaeli Bölge Liman Başkanlığı idari sınırlarında faaliyet gösteren liman tesislerinde gerçekleştiğinin altını çizdi ve “Kocaeli Bölge Liman Başkanlığını 6 milyon 824 bin ton ile Aliağa Bölge Liman Başkanlığı ve 5 milyon 610 bin ton ile Ceyhan Bölge Liman Başkanlığı takip etti. Kok ve kok kömürü, 677 bin 859 tonluk artış ile elleçleme miktarlarında geçen aya göre en fazla artış gösteren yük cinsi oldu.
Denizyolu ile yapılan ihracatta en fazla yük elleçlemesi 1 milyon 413 bin ton ile Amerika’ya yapılan taşımalarda gerçekleşti. Amerika’yı; İtalya ve İsrail izledi. İthalatta en fazla yük elleçlemesi 7 milyon 108 bin ton ile Rusya’dan yapılan taşımalarda gerçekleşti. Rusya’yı; Amerika ve Irak’tan yapılan taşımalar takip etti. Limanlarımızda elleçlenen yüklerin kargo tiplerine bakıldığında, Ağustos’ta en fazla elleçleme 14 milyon 212 bin ton ile sıvı dökme yüklerde gerçekleşti. Sıvı dökme yüklerde gerçekleşen elleçleme miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,5 artış gösterdi†değerlendirmesinde bulundu.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...ayda-5-6-artti
Evet en cok da yatırımcısını elleçliyor. Başarı bu olsa gerek
Aynen ortak cebibimizdeki parayı iyi eleçlediler. Sabretmeye devam[emoji52]HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2021 yilinda 5 tl yi goren polho bistin 120 binden 3400 gelmesiyle 6.46 iyi akşamlar.
Olurmu millet 2,60 aldı 7,38 gördü parayı 3 katladı zamanlamayı tutturan kazandı bende nasip yoktu
Bu hisseyi arsa isinden dolayi alanin maliyeti 3 tl nin üstunde 4 bile vardir herturlu zararda 2 ye katlasada senin dedigin gibi alan cok azdir nasip hersey ykb bile 4 katladi 2 tl idi pol kazandirirda ne zaman alsat yapanlar %100 vurdu zaten bistin bu yükselisinde.
Sepet işini birgün hepiniz ögreneceksiniz paranizin nekadar degerli oldugunuzu anlayacaksiniz bizden bukadar bist artık balon oldu gidiyo artık korkutuyo sepeti boşalttik 2 hisseyle devam .ytd kendi kararinizdan vazgecmeyin.
abi kurban olayım yeter
sepetinizi seveyim
tamam bende de var 6 hisse
bitmedimi ya da bitmeyecekmi bu sepet işiniz
Yegenim bunu bugun söylemedik bir yıli gecti yazdik herkes karaladi engelleyin bunu diye sayfalarca yazildi biz polü kotulemiyoz 300 binden fazla hissem var tek kagidin pişmanlıgini görün diye yazdim allah hepinize benim gibi kazanmak nasip etsin hepinize bol kazançlar
yahu kimin ne kazandigini ne kaybettigini nebiliyorsunuz
herkesin kazancida taktigide kendisine
hergun gelip ayni konuyu islemek
ben demistim demek
disaridan baska bi gozle okusaniz nekadar kotu gorundugunu qnlayacaksinizda neyse azicik empati
Toz şekere bir yılda % 400 zam gelmişse gerisini siz düşünün.
Polho hissesinin ne zaman halka arz edildiğini hatırlamıyorum. Ancak ekranımdaki grafikte baktığımda bende en son 8 Haziran 2012 görünüyor. O tarihteki dolar bazlı grafikte 0.53 sent (dolar) görünüyor. Bugün ise kapanış 0,36 dolar. Geçenlerde yazan arkadaşlardan biri polhonun halka arz edildiğinde 758 milyon dolar ile halka arz edildiğini yazmıştı. Eğer bu doğru ise o günden bugüne yapılan yatırımlar, kapasite artırımları ve en son geçen imar durumu ile Pendik arazisi ile oluşan değerlemeler hariç şuan da yaklaşık halka arz değerinin üçte birinde işlem görüyor demektir. Yaklaşık 2 yıldır bu sayfayı izliyorum. Yazmayı sevmem ancak çok değerli bilgiler veren arkadaşlar da var ancak bazen ketum davranıyorlar gibime geliyor.. Bu da benim gibi belki de ihtiyatlı olmalarından kaynaklanıyor olabilir. Yalnız ben şunu da söyleyeyim. Bizim ispahi denen bir yer var Tarihi Ulu caminin yanında . Bunu bilen bilir nereyi kastediyorum. Burası çarşı olmakla birlikte burada ikinci el eskiler de satılır. Bu kağıdı yatırımlarından ve iştiraklerinden hareketle bu ispahide gerçek değerinde satsan zannederim kağıdın değeri şu anki fiyatın en az iki katından daha fazla üzerinde olur. Ancak gel gör ki burası borsa çok farklı oyunlar oynanıyor. Malesef ülkemin yatırım yeri olması gereken yer spekülasyon ve manipülasyonların yeri diye borsadan bahsedince herkes bunu bir oyun olarak görüyor. Ne diyelim kağıdı bu hale getirenlerin üzerinde bu eğer spek veya tahtacı veya patron her ne derseniz deyin çok insanın ahı vardır. Aslında spekülasyon bir öngörüdür ve ederinin altında veya dğer kazanılacağına inanılan bir hisse veya emtiayı veya malı almaktır. Ancak gördüğüm kadarıyla bu böyle olmuyor. Kağıdı veya hisseyi milletin elinden almak için her türlü oyun mubah sayılıyor. İşte bu nedenledir ki küçük yatırımcı varlığını korumak için altın veya dövize yöneliyor. Oysa bir büfeye bile kolay kolay ortak olamazken devasa iştirakleri olan bir holdinge cüzi miktarlarda bile olsa yatırım yapılabiliyor. Örneğin bir lot hisse alarak da ortak olunabiliyor. Ben faize girmeyeyim diye 1994 yılında borsa düzeniyle tanıştım. Uzun vade sağlam denilebilecek hisselerde duramadım. O günün bilgisiyle antin kuntin hisselerde işlem yaptım. Ancak geldiğim noktada sağlam diye aldığım kağıtlarda da maalesef aynı baskı ve madrabazlıklarla karşılaştım. Hele yazılım denen bu robotlar çıktıktan sonra özellikle bu gibi kağıtlarda iş tamamen zıvanadan çıktı. Bize de nasip buymuş der geçeriz. Sağlam diye aldığım 2 kağıt ki ikisine de inanıyorum. Bunlardan biri polho diğeri vestel gel gör ki al birini vur ötekine. Olsun biz de yatırdık toprağa bakalım ne zaman yeşerecek. Adı yatırım ya haydi hayırlısı diyelim Mevla bakalım neyler neylerse güzel eyler. Bu arada bilgiyi paylaşan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Tanımasam da. Yazdıklarım asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Iyi olacak inşallah. Pendikte polhonun arsasi 165 dönüm civari. Geçenlerde satis müdürü 2000 konut 200 dönüm gibi bi açıklama yaptı. Yakında proje açıklansın gelecek paranın hesabı yapılsın yazılımın yeni sürümüne ihtiyacı olabilir tahtadakilerin. Hayirli bol kazanclar
Selamlar bende fark ettiğim bir detayı paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boyu Samsun dan Rize ye kadar, oradan Tokat,Amasya, Sivas tan Gaziantep e kadar gittiğim ve gördüğüm tüm yerlerde daha önce olmadığı kadar Polisan ürünleri satan Reklam ve tabelalar gördüm. Demem o ki daha önce bu kadar göze çarpmıyordu. Sanki bir uyanış sözkonusu gibi.
https://argemip.org/uye/polisan-kimya-san-ve-tic-as
Yukarıdaki bahsi geçen linkte bahsedilen yapı kimyasalları nın son yıldaki fiyat artış oranıları devasa boyutlara ulaştı.
Bu tür konuları paylaşmadaki kastım Tüm dikkatin gayrimenkul de olduğu bir ortamda; Aslında diğer iş kollarında da işlerin çok iyi durumda olduğunu belirtmek istedim.
Polho için "Pendik Dap Yapı" olayı sadece bir baslangiç bir bitiş değil polho nun Sasa olma yolunda ki ilk adım gibi düşünün. Bakmayın benim yada bazı arkadaşların burada sadece Pendik arazisinden bahsettiklerine bazı seyleri sadece işaret fişeği olarak görmek lazım. Daha peş peşe peş peşe ne haberler gelecek aklınız almayacak belkide :)
2023 hazirana kadar eğer seçimlerde yada ülkede bir sorun olmazsa polho da yazacak rakamlara hiç biriniz inanmayacaksınız. Tabi tekrar ediyorum 2023 te ülke bazında büyük bir sıkıntı olmaz ise, beni bilen bilir burada boş muhabbet yapmam. Millet başka başlıklarda polho yu konuşacak diğer boya hissesi sahipleri yada holding hissesi sahipleri polho yu konuşacak.
100 kere yazdım 1000 kere daha yazacağım bu yola inandirilmislarla çıkılmaz inanmislarla çıkılır diye işte bu inanmislar bir avuç kişi olarak kalacak.
Benim burada en küçük olumsuzluk kırıntısı ile yazan hiç bir inandirilmişa ihtiyacım yok neden biliyor musunuz? Çünkü inandirilmis adam arastirmaz inandığı kişiye güvenir arkasına yaslanir inanmış adam her gün araştırır.
Kalemine sağlık ortak.[emoji106] Gün gelecek inşallah POLHO da değerini bulacak.
HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada dolar bazında bak bence ben böyle düşünüyorum
Haydi bekliyorum cevabını
Poliport Yük İstatistikleri, Ağustos 2022
https://denizcilik.uab.gov.tr/upload...ustos-2022.pdf
Eğer bu polho da bir tahta yapıcı varsa bu tahtayı bu piyasada bile böyle bekletip parasını pul etmek için ileri derecede geri zekalı olması lazım.
Şunu uzun yıllar sonra anladım ki bizim borsa denen yerde şirketin ne kazandığı, yatırımları veya vizyonu ve temel verilerinin pek bir önemi yokmuş, en önemli şey insider tahta yapıcının vizyonuymus.
Polho nün vizyonsuz tahta yapıcısı şuradan 4 kat yapınca kendisinin kazandığını düşünecek galiba,
Bak tahta yapıcı kardeş benim ortalamam senden kesinlikle ve kesinlikle senden daha düşük ben bile diyorum ki ALBRk,uşak,asels gidiyor hepsininde başlığında yazılarım var. Senin gerçekten başka hissen mi yokta burada insider bilgiler ile 3 kat yapınca yetti de mi stopladın tahtayı?
Tahta yapıcının vizyonsuzuna denk geldik arkadaşlar. Hiç ama hiç abartmıyorum 15-18 olacak tahta saçma sapan yerlerde sürünüyor. Batik bir kaç şirket biliyorum ya tamamen batık bir vizyonu tahtacı alıp 1.50 den 13-14 yapıyor. Şirketi ezbere biliyorum. Bunu öyle bir tahtacı gelsin eğer bu tahtayı 30 dan aşağı yapsın ben borsayı bırakırım. Ama nerede vizyonsuz insider varsa buraya toplamışlar.
Burada aracı kurumlarda göz göre göre yaptığınız paslasmayi yazmıyorum diye görmüyoruz sanmayın. Her şeyin bir zamanı var.
Yan tahtalalara sıra gelince polho napacak bakalım. Ama be heves kaldı ne bişey…geç gelen sevgiliyi napacam artık
Bende de bırakmadı vallahi.. 20 olsa bile artik sevinmiyecegim.
Sadece bir sözüm var arkadaşlara, proje açıklandıktan sonra sigara icmedigim halde bir tane keyif sigarası içeceğim.