Sağ taraftan sol kulağı tutarakdan faiz artırdık ve ucu açık.
Yani kaç faiz artırdık belli değil.
AMA Net arttırdık.
Printable View
Sağ taraftan sol kulağı tutarakdan faiz artırdık ve ucu açık.
Yani kaç faiz artırdık belli değil.
AMA Net arttırdık.
Aynen aklımda deli sorular; Parayı yatırdın bankaya dövizi de tutturamadın arttı aradaki farkı nereden ödeyeceksin hazineden bu sana yine yol su elektik ve en önemlisi ENFLASYON olarak geri dönecek, Bunun hesabını ( farkın) nasıl vereceksin millete. Hem vereceğin fark hangi süreler için geçerli olacak, vade nedir, hangi bankalar ve hatta bankalar TL mevduat için şuan kapışmaya başladı ve politika faizinden yukarıda faiz verip müşteri çağırıyor nasılsa devlete 7-8 baz fazladan aldıkları parayı veriyorlar aynı zamanda.. Bunu nasıl düzenleyeceksin serbest piyasa ekonomisinde.. Üfff onlar düşünsün veya yine bizi uyutsunlar
Yarın buna göre bakalım döviz satışı olurmu,olursa bir izdiham olur nakit sıkıntısı yaşanır,tabiki dövizi mevduat karşılığına çevirirse o başka,ama yine izdiham olur sıra bulamaz;bana zamanında 18 yıl önce bu yüksek fiattan bonoların alınışını hatırlattı,tabiki bizim gibi uyanıklarda tahvil bonoya yöneldi,zaten belliydi bonu faizlerinin düşeceği,faiz düştükçe bonolar yüksek kazanç veriyordu,çoklarını uyardım bunu yapın dedim kuyruklara girmeyin dedim,çoğu bankacı buna yönelmişti,üstelik uzun vadeye gerek yoktu 2 iş gününde işlem tamam oluyordu,2 gün içinde para hesapta oluyordu...1 sene içinde %40 olan faizler%25 olmuştu.
Bu millet, bu ortamda ,kolay kolay yastık altındaki dövizini çıkarıp da, güvenmediği adamın lafı ile götürüp bankaya teslim etmez..
Nebati ile Şahap, Bankaların müdürleri ile yaptığı toplantıda ,100 er milyon dolar bozmaları konusunda,Belliki anlaşamadılar ve Teyo o günden beri hırçın.. Dün , bugün TÜSİAD a çattı..Çıkar yol bulamayınca da yastık altındaki dövizlerden medet umar oldu..
Sanmıyorum ki millet bu oyuna gelsin..
Dolar kıpırdar kıpırdamaz Zam için hazırda bekleyen, üretici,esnaf, devlet
Dolar %14 ekside sabaha indirim haberlerini bekliyoruz
Başta yakıt, doğalgaz,elektrik, sonrası gübre,Demir,çimento
Görelim dolara hassas sektörleri
Viop ne durumda
Dışı TL İçi Dolar! Dolar Tekrar Yükselir mi? | Akif Beki ve Yavuz Oğhan ile Sen Ne Dersin?
https://www.youtube.com/watch?v=G-5xGR9E3NY
Bu vaziyette kamu bankaları eh,ama özal bankalar buna yanaşmaz diyorlar,fark çok yüksek döviz yükselirse diyorlar.
Oyle bi konusuyo ki millet sanki yarin dolar tekrar 8 olacak ve tum zamlar geri alincak. Oyle bi dunya olmadi olmaz da. Turkiyede artan birseyin fiyati dusmezSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EPDK: Cumhurbaşkanımızın bugün açıkladığı ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar, sektörümüzün desteği ile durdurulmuştur.
BDDK: Görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak
TL den vazgeçtik.
Bankada TL görünümlü dolar lar var artık.
Maaşlarıda dolara bağlasaydık keşke.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Bist: Bıst 50 endeksinde yer alan paylara 20/12/2021 tarihli seansta getirilen açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının 21/12/2021 tarihli seansta da uygulanmasına karar verilmiştir-matriks
Bist, dün 1,10 USD idi.
Bist, bugün 1,84 USD oldu.
Bist, hala USD bazlı ucuz mu ?
Hahahaha
Aracı kurumlar, hala bu argumanı mı kullanacaklar ?