fiyatı 10 bin düştü
https://banaozel.sahibinden.com/bilg...ler/3601342717
Printable View
fiyatı 10 bin düştü
https://banaozel.sahibinden.com/bilg...ler/3601342717
22.11 tarihli bir haber ,sayıştay basmane çukuruna dikkat çekmiş
https://www.egedesonsoz.com/haber/sa...ik-not/1165146
Raporda "yürürlükte bulunan imar planları doğrultusunda "diye bir ibare kullanmış ama oranın bir imar planı iptal ola ola zaten yok herhalde
BASMANE ÇUKURU, İZMİR'E KAZANDIRILMALI
Basmane Çukuru ile ilgili olarak ise raporda Büyükşehir Belediyesi’ne uyarı yapıldı. Açıklamada “İzmir ilinin şehir merkezinde bulunan 20.866,10 m2 bir taşınmazın 1997 yılından itibaren T.C. Sayıştay Başkanlığı İzmir Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Sayıştay Düzenlilik Denetim Raporu 39 şantiye alanı olarak kalması hem şehirde yaşayan insanların güvenliği açısından Belediye sorumluluğu doğurmakta hem de kamu kaynağı olan taşınmazın etkili, ekonomik ve verimli kullanılmadığını göstermektedir. Bu sebeple yürürlükte bulunan imar planları doğrultusunda söz konusu taşınmazın Belediye tarafından İzmir iline yeniden kazandırılması gerekmekte olup kamu kaynağı olan taşınmazın kullanımı sağlanmalıdır” denildi.
sn.şevkidede, basmanenin imar sorunu yok. lütfen burada EPLAS la ilgili paylaşım yaparken lütfen araştırınız. orada sıkıntı ,yükseklik serbest iken yapılan projelerde (vestelin )yüksekligin kadifekale silüetini kapatacagı yönünde bir gerekçe gösterilerek şehir plancılar odası hukuki süreç başlatmıştı. o dönem grubun başında bir çok dert oldugundan sn.k.zorlu yüklenici firma arayışına bile girmemişti. ve İZMİR BŞB İLE başka arsalarla takas pazarlıgı devam ediyordu. sanıyorum oda sona gelmiş.....
not. bir tat gıda ile grup arasındaki DAVA KAPANMIŞ ve grup şirketleri üzerindeki icra baskısı ortadan kalkmıştır.
https://i.hizliresim.com/sdiazd3.jpg
Dosya kapanması için 02.11.2023 başvuru yapılan tarih.
(şirketin mal varlıkları üzerindeki ipoteklerin kaldırılması için talep edilen)
https://i.hizliresim.com/81l95nq.jpg
15.11.2023 'te dosya kapanmış şirketler üzerinde hiç bir ipotek kalmamıştır.
yatırım tavsiyesi değildir.
bu haber üstünde durmak lazım , güçbirliği bizim egs ile ortak girişimimizdi , basmanede hayata geçemeyen projeleri , bu tasfiye sonrası tmsf basmane konusunda iyi niyet gösterip süreci hızlandırırmı , bu sayede eplas güçbirliği ve gereksiz iştiraklerini tasfiyeye girişirmi ?
2002 YILINDA EPLAS İLE TMSF ARASINDAKİ ^^FEK ^^ mutabakatı ile ,GÜÇBİRLİGİ HOLD. iflas etmiş bankalara muteselsil kefaletle olan borçlar EPLAS a ,güçbirligi holdinge ait varlıklarda EPLAS ve alt şirketi egeyıldıza verilmiştir. bak. finansal dip notları İŞTİRAKLAR SAY. BU SORUNLAR ÇÖZÜLELİ ÇOK OLDU SN. YATIRIMCILAR.
Bu başlığı şu anda 267 kişi okumaktadır. (1 üye ve 266 ziyaretçi)
Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
2 günlük aradan sonra gene fabrika ayarlarına geri döndü , an itibari ile devre kesiciyi yedi .
mal vermek için yaptı hareketini ...herkes artık oyun ve kandırmak için varlar . yatırım yapacak hisse senedi bulmak çok zor .kumarbaz olmuş herkez ,yazık çok yazık ..
Yazmayacaktım.
Çıldırıyorsun biliyorum.
İliklerine kadar hissediyorsun.
Öyle çok vaktim var ki..
Araf'tasın gibi düşün.
Aynı şartlara sahip olsaydık eğer seni bu tahtaya gömerdim.
Umurumda değil diyorsun fakat umurunda.
Her bir lot umurunda.
Acele etme diyeceğim ama saklayacak vaktin kalmadı.
Zaman daralıyor.
Vakit lehine görünse de aleyhine işliyor.
Sıkıldın.
Ben sıkılmam.
Savaşa devam.
:one:
Kendini kral zanneden erkeğin kaşarı. :)
6,57 değil 1 lirayı göster.
Hatta erkek hissediyorsan kendini, kot dışarı ettir şirketi p.p.n yerse.
Parayla adamlık taslanmaz koç.
Deveden büyük fil var.
Ahlaksız herif, aç köpek. Onursuz it. Elbet bu yaptıklarının hesabı sorulur bir gün.
Merhaba,
Herif yok değerli kardeşim...
Bir O var, bir de O'nun çocuğu var.
Bir herif varsa da, O ve O'nun çocuğunun işe aldığı biri var. İşini yapıyor.
---------------------------------
Şirketle ilgili tek bir iş; bağlantı, anlaşma ve teslim haberi göndermeyen, yeniden değerleme yaptırmayan vs. mi suçlu, yoksa 2 O'nun işe aldığı kişi mi?
Biraz da O'nları analım.
Bozuk aile.
Sıradakinin ölmesini diliyor ve bekliyorum.
İyi bir hafta diliyorum.
Saygılarımla,
Sz Babasının ölümünden zerre ders almamış, yatırımcıyı inim inim inletmeye devam ediyor.
Aldığı ahlar arşa vardı elbet ayağına takılır
Endeksin 7 kat gittiği 3 yılda bu şsşzlerin hisse fiyatı 3 yıl öncekininde altında.
Zerre vicdanları olsa bu zalimler yatırımcıya bunu yapmaz
İnsanım diye nasıl dolaşıyorlar hayret ediyorum lannnnnnnnn yatırımcı battı sayenizde batttttttıııııı. Zalim szzzzzzzz
Kuzey boru borsanın yeni Yıldızı işlem görmeye başladığında
Sermaye 100 milyon fiyat 36.2 lira olacakmış
Halka arz piyasa değeri 3,6 milyar olacak sonrasında tavanlarla piyasa değeri dahada yukarı gider böyle borsanın da ta ….
Yani spk da bu ülkeye ait bir kurum
Bu ülkede sitilmeye doymayanlar ülkesi en okumuşu dahil
Eplas piyasa değeri 1.3 milyar
Kuzey boru 2001 de kurulmuş Aksaraydaki osb deki son yatırımları ile beraber 185bin ton kapasiteye ulaşmış ,
Egeplast 1973 te kurulmuş , üretim geçmişi dahada eskiye dayanıyor kapasitesi sadece 85bin ton ,
İnternet sitelerinde beyan etmişler halka arzdan gelecek gelirin %50-60 ını Malatyada yeni tesis kurulumunda kulanacaklarmış ,
Bizimkiler son 2.5 senede bölünme sonrası hesaba göre enaz 100milyon lot hisse sattılar , buradan fabrikayı geri aldılar ve patronun şahsi borcunu kapadılar , üstüne tahsisli ile fabrikayı alırken sattıkaları hisseleri ceplerinden bir kuruş çıkarmadan yerine koydular .
Sadece kendi ceplerini doldurmayı bildikleri için bugün kendilerinden yıllar sonra kurulmuş firmaların gerisinde kalmış durumdalar , baksınlarda biraz utansınlar .
Şu şekilde bir bilgi var , geçen haftalarda sn. dmart yazmştı , fabrikada çatılarda tadilat yapıldığı ve muhtemelen ges panelleri gelebileceğine dair , firma internet sitesinde bu konuyu doğrulamış ,
https://egeplast.com.tr/surdurulebilirlik/ YKB mesajı içinde
Enerji verimliliği konusu, elbette herkesin olduğu gibi bizim de gündemimizin ilk sıralarında. Temiz enerji için gerekli adımları atmaya başladık. Bölgemizin iklim koşullarına en uygun olan güneş enerjisi için yatırımımızı planladık. Bu arada enerjiyi daha verimli kullanma adına da çalışmalarımız sürüyor.
Tabi bu yatırımın ne kadar tutacağı , çevreye faydası dışında elektrik faturalarından senede ne kadar tasarruf sağlayacağı , firmanın kar marjına ne kadar etki edeceğini yazmaya tenezzül etmemişer , belki paneller koyulduktan sonra kap atarlar
Merhaba,
Değerli Şevkidede, senelerdir söylediğimiz tam da bu işte.
İnsan olan bunu daha karar alır almaz yada başladığında Kap'a atar.
Basit ama bilgilendirmedir.
............
Şimdi birileri Web sayfasında, Sibel'in dibinde var falan diyecek.
İyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygılarımla
Adamlar bilançoyu şişirmiş gibi geldi bana
2020 yılı sarışları 106 milyon iken eplasın satışları 268 milyon
2021 yılında kuzey boru 226 milyon hasılat rakamına ulaşmış eplas ise 431 milyon
2022 yılında kuzey boru 787 milyon Eplas 774 milyon tl
2023 6 aylıkta kuzey boru. 555 milyon Eplas 516 milyon tl olmuş
Eplas bilançosunda satıştan iskonto ve iadeler kısmı dikkat çekici :) kuzey boru bilançosunda böyle. Bir şey yok
Satışlarında son yıllarda eşitlenmiş
Onlarda bölge bayiliği sistemi yok eplas bu sistemi 30 yok önce oluşturmuş
Aksaray’daki Fabrika değerlemesine karşın eplasın fabrikası enbiya az on katı değerli
Eplasın elinde çok değerli arsalar var Almanya arsası, Romanya arsası basmane çukuru İstanbul’daki bölge müdürlüğü binaları Urfa’daki bölge müdürlüğü binası vs vs
Çok değerli arsalar var diyorsun da acaba Almanya ve Romanya'daki arsalar duruyor mu ? Elimizde delil var mı?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsana benzeyen yaratıklar 3 yıldır yatırımcıya kan kusturdunuz, sabahın bu saati yatırımcının ahı tez zamanda ulaşa
Şerefsizler
Yatırımcıya çektirdiğinizin bin mislini çekmeden ölmeyesiniz
İnsan görünümlü yaratıklarrrrrrr
Merhaba,
Analiz kardeşim, üzerlerine alınmıyorlar. Tanımlama yapalım ki, "aaaa bize diyorlarmış" desinler.
Allah belanı versin Sibel, g.tün göbeğin patlasın...
Yiyesin, yiyesin doymayasın...
Torbalardan yiyip, torbalara s.çasın...
Daha fazlası da Rabbimin taktiri olsun.
Aynı temenniler senin için de Semra hanım...
Sıra sende zaten.
İyi bir gün diliyorum.
Saygılar,
Gerçekten 3 sene aynı yer.
Az Allahtan korkun.
Bir insan gerçekten bu kadarda kötü olamaz diyorsun.
Doktor abi şimdi satır aralarını oku der bana :)
3 senedir okumadığımız bir şey kalmadı.
Finans dünyasında 18 yıl geçirdim ve halen içerisindeyim.
Böyle bir basiretsiz tüccar çok az tanıdım.
Arsa payına dikkat edin buranın %40 bize ait diye biliyorum
4 milyon tl değerleme yapılan daire şimdi 6.6 milyona satılan bir daire var aynı sitede
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...20638709/detay
Birbirinden değerli gayrimenkuller , romanya ,almanya , rami vs vs , var oğlu var ama bunların bize hiç bir faydası yok , geçmiştede şirketin en zor zamanlarındada 1 gram faydası olmadı , hiçbir faaliyet bunlara küçük yatırımcıya hisse satıp sövüşlemekten daha mantıklı daha tatlı gelmedi , o kadar doyamadılarki öbür tarafa giderken bile hisse satalım dediler .
Rami deki taşınmazı en başta 180milyon fiyatla satışa koydular , sonra vazgeçtiler , orası bugünlerde 540bin tl fiyatla hala müşteri bekliyor , o para bunların 1 haftalık yönetim giderlerini zor karşılar .
Bilançoya bakıyorum güçbirliği iştiraklerinin hepsi zarar , hepsi eplas tan çalıyor , bunları birşekilde tasfiye etmeleri lazım , basmane de elde sadece tapu var , alın tapuyu egeyıldız a geçirin vs birşeyler yapın .
Egesökteks sürekli zarar , ya adam edin yada satın ,tekstil işini becerebilen yapsın .
Çatılara daha ges kuracaklar , baktım kuzey boru fabrikası çatıları komple panel kaplı , bazı fabrkalar fazla enerjiyi satıyor bile , siz hala uyuyun , peşin satan gibi oturmaya devam edin , nasılsa hesap soran yok
Paramı ve 3 yılımı çaldınız sizin yapacağınız işin, yöneteceğiniz şirketin taaaaaaaaaaaaaaa.........
Merhaba,
Sibeeeel, Sibel...
Geberecen,
Zıbaracan,
Nalları dikecen,
Mort olacan,
Yanın yere gelecek,
X olacaksın,
Öleceksin yani,
1 dakika, 1 saat, 1 gün, 1 hafta, 1 ay, 1 yıl , 10 yıl sonra...
Fark etmez.
Geri zekalı!
Senden önceki de ölmeyeceğini sanıyordu.
O göremedi.
Ders almazsan,
Sen de göreme inşallah...
Aç gözlü, insan zararlısı yaratık.
--------------------------------------
İyi bir hafta sonu diliyorum yatırımcı arkadaşlara.
Saygılarımla,
https://www.youtube.com/watch?v=IrDHr8hrDLo
çok yararlandıgım ve çok faydalanacagınız video. borsa yatırımında çok yol gösterici olacagı kanısındayım. ilgi alanınızın dışında ise lütfen pas geçiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=x_YZiaszU7A
aynı sektörden KBORU halka arzediliyor. ilgili şirketin TEMEL ANALİZ VERİ SETİ açıklanmış. buradan KIYAS yönteminden yararlanarak şirketinizle ilgili VARLIK DEGERİNE VE HİSSE FİYATLANMASINA ULAŞABİLİRSİNİZ.
hisse fiatlanmasında bagımlı ve bagımsız degişkenle ilgili parametre devreye girer. şirketle ilgili yorum :) kendimde saklı .çünkü bu yatırımı kendi irademle yaptım.
sorunuza ,videonun eplas la alakasına gelince öncelikle POLİMER ,KAUCUK, AMORF ELEMENT +,+,=KOMPOZİT MADDELER ÜZERİNE EPEY ÇALIŞMA GEREKİR. HALBUKİ; KONU ,TAM EPLASIN ÜRETİM FELSEFESİ İLE İLGİLİ. yanmayan boru,sessiz boru, kanserojen olmuyan temiz su borusu (100),egeterm,kompozit boru dahil ...................bu kadar kurumsallaşmış ,kalite açısından o kadar çok ödül ki ne söylesem boş. GM ZENGİNİ ama fiyatlamalarda spekülatif ataklar. karar kendinize ait kalın saglıcakla.
Doktorum;Geçen yıl faaliyet raporunda kurşun içermeyen boruyu ürettiklerini yazmışlar kap yok, hisseye etkisi yok
Bu adamlar yatırımcıyla paylaşmadıktan ve hisseye etkisi olmadıktan sonra bilmem beyi üretseler boş
Şirket felsefesi yatırımcıyı ağlatmak üzere kurulmuş
Yahu hisse fiyatı 1200 endex seviyesinde ve 3 yıl öncekinden düşük
Bu borucular hep sahtekar mı olur?
Halka arzda kimse bu ayrıntılara bakmıyor
Hepsi hikaye bakalım kaç tavan yapacak
Bizimkinden hiç bir beklentim yok
Fahrettin. Ve yönetimin niyeti zaten belli
Allahsızlar kitapsızlar ne beklersin ki