Herif bizi bekliyo, Bozkurt Duşakabine girsede şeyttürsem deye,fışkırttıracak ama gelen yok, mecburen müşteri çekmek için akşam pazarı ucuzluğu yapanbilür :)
Printable View
sa göstergeler şişti abd verileri ile düzeltme gelebilir.. ne dersiniz???
forumun eskilerinden CADI ablamız vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.
Alıntı:
UĞUR YILMAZ
@uguryilmaz62
· 4s
Hayat arkadaşım Ayşe Yılmaz (@ayseyilmaz64) amansız hastalık sebebiyle verdiği yoğun mücadele sonrasında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Çok üzüntülüyüz,
Mekanı cennet olsun.
Taşınan Açıklar da TTKOM taşınmaya başlamış
https://i.hizliresim.com/iuywv7n.PNG
Allah rahmet eylesin...
Garan haberinden sonraki banka performansları : yüzdesel
https://i.ibb.co/yppSmQ5/garanhaberson.jpg
isc gelip garantiyi geçerse hiç şaşırmayın derim...
İş C tavana gidiyo
şeytan diyor sat şuradan yoncaları bas amirale akkıza yapıya nasıl olsa yarında onlar gider bu yaprağını ..imin yoncası yerinde sayar
işc verdiği temettünün iki katı da prim yaptı.
bu nece yahşi palalıktır :kahkah:
temettüler hesaba yarın geçecek. onunla da alacağım. kağıt gittikçe aklım çıkıyo :plc:
Garanti tüm sürecin ilk çeyrek sonunda tamamlanmasını öngörmüştü.
Şu an mevzu başlasa zaten 20 gün geri alım süreci olacak nereden baksan 1 aylık bir gecikme var takvimde.
Koç Holding sadece 1 aylık prim %33 , korkunç rakamlar bunlar...
Longları flate geçirdim. Yarın pay vadelilerde vade sonu, binbir türlü film fırıldak döner.
enflasyonun altında ya da yakın sayılır (spotu kastediyorum viop ayrı tabiki) markete gidince korku filmindeymişim gibi hissediyorum.Bence birçok kişi aynı şekilde düşünüyor enflasyona karşı korunacak birşey bulmak çok zor. Ayrıca Koç holdingi diğer holdinglere göre etik ve başarılı bulduğumuzuda söylemeliyiz. Neredeyse hiç bedelli yapmayışı çalışanlarının memnuniyeti v.s
Aylık enflasyon %30 mu? Yıllık enflasyonumuz %350 mi? Yapmayın, o kadar da diil artık...
Herşeyi enflasyonla kıyaslarsanız asla bir yatırım aracı bulamazsınız ayrıca.
Burası finansal okur yazarlığın çok yüksek olduğu bir forum.
Lütfen aylık %30 gibi inanılmaz büyük getirilerin küçümsendiği bir yer olmasın...
Ayrıca aylık düzenli %30 fln ztn imkansız. Faizi düzenli yenen bir yatırımcı başarılıdır benim gözümde...
PGSUS :bravo:
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/igpymqi.PNG
fiyatlara bakarsanız görürsünüz ne ne kadar artmış sadece son 1 ay alınıyor ayrıca yılbaşından bu güne bakıldığında da yüzde 30 mesele küçümsemek falan değil gerçekler ortada bir ürün alacaksınız 100 tlniz var ürün 100 tl 3 ay sonra bu ürün 130 tl oluyor kcholde tutuyorsunuz 130 tl alıyorsunuz komisyonlar hariç gördünmü yatırımı faizi yenen yatırımcı dediğin faiz yüzde 14 mü ? yıllıkta enflasyon %350 çıkmaz her ay %30 arttığınımı hesaplıyorsunuz bazı aylar baz etkisiyle yüksek olur üfe tüfe makasına baktınızmı bütün bunlara bakmadan finansal okur yazarlık v.s demek çok saçma ülkede genç işsizliği geniş tanımlı %33 herhalde yapmayın o kadarda değil demek ayıp ötesi yalan yanlış bile olsa kendi adıma bu saatten sonra iktidara karşı her türlü eleştriyi alkışlamak desteklemek doğru geliyor ayrıca artık bana bu iktidar dürüst değil masum değil gitmesi için yapılanlar kötü bile olsa destekleyip alkışlamak gerekiyor. İsterseniz bir anket yapalım kaç çıkacak enflasyon tahminleri bakalım kıvırcık 22 lira biber 20 lira pirinç 14 lira patates 7.50 lira motorin benzin lpg durumu belli ee dahane ya ben anlamıyorum bunların yüzdesini hesaplamak bu kadar zormu doğalgaz elektirk mesleside var. Enflasyon ya da faiz hangisi yüksekse onu yenmeden yatırımınızı başarılı sayamazsınız saçmalık olur yani yine siz bilirsiniz tabi faiz sebep enflasyon sonuca devam diyerek sorunları çözmek gibi olur o %14 faizi geçince kendini başarılı saymak.