az patek aldım çorbalık :ok:
Printable View
az patek aldım çorbalık :ok:
TEB Yatırım model portföyünü güncelledi, önemli detaylar var
Portföyden #PETKM çıkarıldı ve yerine #ENKAI dahil edildi.
#ENKAI’de hem iş hacminin büyümesi hem de şirketin güçlü net nakit pozisyonu (piyasa değerinin %69’u) yıl başından bu yana endeksin %17 altında performans gösteren hissenin toparlanmasını sağlayabilir.
#PETKM’de SOCAR rafinerisinin alımının ve Kızıldeniz krizinin etkisi ile marjlarda beklenilen toparlanma ilk tahminlere göre biraz gecikmeli olarak şirketin performansına yansıyor.
Bankacılık sektöründe #YKBNK yerine #GARAN dahil edildi.
İlk çeyrek bilançolardan da anlaşıldığı üzere #GARAN sene boyunca benzerlerine göre daha yüksek ve düzelen spread’lerle desteklenen daha kaliteli bir net kar performansı sergileyebilir.
ISCTR ise daha çok 2025 beklentileri nedeniyle portföyümüzde kalmaya devam ediyor.
İletişim sektöründe #TTKOM yerine #TCELL dahil edildi.
Türk Telekom'un çıkarılma nedeni ilk çeyrek karının Turkcell'e göre zayıf kalma ihtimali
Son olarak,
#KRDMD’de karlılıktaki normalleşme hem demir-çelik marjlarındaki toparlanmanın Çin ekonomisinin zayıflığı nedeniyle uzun sürmesi hem de yatay seyreden USDTRY kuru nedeniyle zorlanıyor.
#ASELS ise beklenilenden daha hızlı büyüyen iş hacmi ve enflasyon muhasebeli bilançolarda kaydettiği reel öz kaynak getirisi (%9) sayesinde yatırımcılara karlı büyüyen bir şirkete yatırım yapma imkanı sunuyor.
Nisan ve Mayıs ayı göstergelerine göre zayıflayan tüketici alım gücüne rağmen tüketici odaklı hisse seçimleri (#BIMAS, #CCOLA, #FROTO, #MGROS, #VESBE) devam etti.
11930 kapattığım longlarin bir kısmını yerine koydum
Adam satış yapmıyor drone ile şirketleri vuruyor sanki
https://i.hizliresim.com/23zc938.png
yiyin birbirinizi:)
ekgyo gitmezse endeks gider mi? :)
Kişisel olarak kullanabileceğim robot arayışındayım, önerebileceğiniz ürünler var mı? hgv, kesman adında robotları duydum şu ana kadar
şu grafiğin anlattığı :
https://i.hizliresim.com/676ln0y.jpg
longcuda (TEB YATIRIM :kahkah: ) deli para var
ŞORTÇU sokuk vaziyette...
ilave teminatla falan dayanabilen dayanmıştır
temel analizini bilmiyorum (hoş ben temel analizede inanmam )
bitcolin neden yükselir, neden düşer ? BİLMEM
misal : bizim viopun son 2 saatteki hareketine bakar isek, bitcoin TABAN olmalı :kahkah:
3 aydır bu 70000 bölgesinde...
şortçu buradan yaptığı ilave ile maliyet iyileştirebildi ise...
ellerini tanrıya açmış dua ediyordur ''düşürecek temel birşey yolla '' deye ki, maliyetine kaçalım pozdan
Dayanamadım iki jeton daha salladım,yanacug:)
Son 60 dk da satanlar, BofA yı anladım da İs Yatırım da satmış,
https://i.hizliresim.com/2kyzcre.PNG
Batan geminin malları gibi aliyorlar:)
Topiğe bak..
Burayı ilk kez okuyan günde 25 defa al sat yapan adamları değil pandemi dibinden alıp 4 yıldır mal taşıyan adamları okuyoruz sanır :)
Gençler tamam ama..
Azıcık sakin..
Anladınız siz onu...
Ne acaip bir gün!
Neyse....
Sanırım biz de buradaki ömrümüzü bitirdik...
Artık palavra ve hakaret okumaktan da usandım...
Kırdığım bir arkadaşımız varsa hakkını helal etsin ...
Herkese bol kazançlar ...
düzeltme iyidir borsa yukarı giderken herkesin hikayesi bol oluyor bak kkm cilere mal verildi biraz köpük alınsın borsada ilersini hedefliyorlarsa , 233 milyon ,28 milyon dolar bu haftada çıkış olmuştur hedge fonlardan zaten hisse senedine gelen para 600-700 milyon dolar diyorlar.
Vay be vf hisseleri gram gevsemiyor
Çok acayip bir gün, herif deptürmüyo, hayret
Ölmüş neyin olmasın bahriyeli abi bi dürtsene şunu :)
Ve yıllar sonra Garan endeksi yakaladi ve hatta gün içi geçti. Benim için en önemli kriterdir. Daha da gidebilir, endekse fark atabilir yüzde 10-20 kadar belki bir miktar daha fazla. Ama bana göre artık en önemli işaret geldi. İhtiyar adamın vaktidir, kenara geçip oturmak iyi olabilir.
En son 25 martta böyle olmuş ama o gün lokal tepe..
karakemal securities yeni yayınladığı bilgi notunda, günsonu itibariyle full mala geçmeyi planladığını duyurdu.. istanbul merkezli kuruluş, mala geçmek için en iyi fiyatın gün sonunda mı, yoksa şu an mı olduğu konusundaki zamanlamayı yiğitlerin kendisine bırakıyor, bir yoğurt önermiyor.. ama mayıs kapanışlarından mal yapmış olacağını deklare ediyor
istanbul, ikindi vakti
Hisse alman batarsınız, herif endekis mühendisi, iki hisse alır endekisi nötr ler, senin hisse düştüğüyle kalır :he:
pay vadelide sıkışan longcular var deniliyor basıyor pıst 100 de graflarda sıkıntılı bölgeye getirdi yine :)