Aynen katılıyorum abartmadan bir motorsiklet parası köy herkes kazansın 😂
Printable View
https://resmim.net/f/TE6n8J.jpg
aylık takas
bankın yerli veya yabancı alımları devam etmeli
ancak o zaman beklenen güneş doğacaktır
diye düşünüyorum..
Oooo Mrshl ı geçmiş. Hadi bakalım
Çığ altında ve uçak kazasında vefat edenlere ALLAH dan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlıklar diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun.
Çimento sektöründe 2019 yılının ilk 11 ayında %31 oranında düşüş yaşandı
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği tarafından Çimento Sektörü 2019 Kasım ayı verileri açıklandı.
Kasım ayı verilerine göre çimento üretimi bir önce ki yılın aynı dönemine göre %2,82’lik bir artışla 5,3 milyon ton oldu.
2018 yılının ilk çeyreğinde mevsim normallerinin üstünde sıcak bir kış geçirilmesiyle, satışlar beklenenden fazla artış göstermişti. 2019 yılı kış döneminde mevsimselliğin getirdiği bu olumsuz durum ve 2018 yılının son 5 ayındaki küçülmenin etkisiyle, çimento iç satışlarındaki daralma devam etti. Böylece 2019 yılının 11 ayında iç satışlarda %31 oranında düşüş yaşandı.
Bölgesel bazda iç satışlarda daralmanın en az olduğu bölgeler Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri olmuştur.
Yılın kalan bölümünde, baz etkisi sektörün lehine gelişeceğinden, küçülme oranlarının azalması beklenmektedir.
biraz daha gel yerine koyalım
çok az ekgyo :) ama ben daha çok günlük al-sat yaparım akbnk ve garan da kendime göre, en çok 4-5 gün beklemişliğimde vardır..
Bu ne kadar sessiz bir forum 😂😂😂😂 hareket yakın demek ki
Çimbeton Vergi Dairesine Sunulan 01.01.2019-31.12.2019 dönemi net zararı 3.502.170,79 TL
maşşallah işler iyiken zarar kötüyken zarar.allah sizi sahibinizi her seyinizi inş tarımar eder batarsınız inş .çoluk çocuklarınızdan çıksında belki iflah olursunuz
Ne bekliyordunuz.
İnşaat sektörü uçarken bile zarar açıklayan şirket bu
Öyle kolay kolay kar yazmaz.
Önce arsa paralarını iç etsinler
Sonra belki 200-300 bin kar yazar
Kanal İstanbulun çimento beton işini buna verin
Yine zarar yazarlar. Buna inancım tam
gebertin vakıf tahtayı .var sende bir boklar hayra alamet degil.bekliyoruz ha gayret getir birazdaha biraz mal alalım
merak etma dentici aldık ilk defa nakitte kalıp düşerken malı aldım.sende burda eskisin yıl sonu oldumu hep görükürsün takip edeiyorum artık 37 görsede umursamam
hadi bakalım 49 a satmıştık en son. Geri geldik kısmen hayırlı olsun cümletten ...
2012 den beri bekledim bedelsiz diye babayı verdi bende altına girdim zararı ordan çıkardım
düşerken şelaleden atlamış gibi düşüyordun aq
hisse bu fiaatta yatım yapıp mağdur olanlar burda .dönem dönem girip çıkan gazcılar yok şimdi
.bu fiattan buyrun alın diyen yok.gelirse elli üstüne gazcılar mala atlayın derler .bu sene genel kurul toplanana kadar her kes sabırsız.olumlu bir sey çıkma ihtimali var borsada artık eski borsa olmayacak .dorsa başkanın açıklaması illa sermaye artırımı gelicek yada batsın bu namussuzlar bizde batalım
https://resmim.net/f/XdhjF1.jpg
haftalık takas
Dentıcı olarak cefaks denen boş mesaj atıcısını kınıyorum....
işlem yapan arkadaşlar çok dikkatli olunuz bunlarda dolandırıcılık bir meslek haline gelmiş.
Böyle silkeleme fırsatı isteseydi de bulamazdi. Adamın eline kırk yılda bir geçer savaş çıkması ihtimali.50 den 33 e kadar indirmiş kağıdı. Bu korkuyla satan zaten sattı malını. Artık kabul edin kardeşler satmayanin malını değil buralardan 60 70 lerden de alamayacaksınız. O işler bitti gitti. Sizin elinizdekiler nasıl kemiklestiyse. O toplayamadiklarıniz varya, onlarda sahiplerinin elinde kemiklesti. İstediğiniz kadar filim çevirin benim elimdekileri 3 hanelere çıkmadan alamayacaksınız. Öyle 3 hanelerin dibi de değil ha şimdiden söyleyeyim haberiniz ola. İsterseniz çıkarmayin 2 yıl 3 yıl 5 yıl daha oyalanin. Hem bilancoları daha rezil açıklama fırsatınız olur. Hem benimde işime gelir. Sizin aldığınız gibi 1 er 1 er almaya devam ederim. Haydi size hayırlı işler kardeşler. Yatırım tavsiyesi değildir. Hoş bu paçavra yatırım yapılacak kağıt statüsünde bile değil ya. YTD
Sizin o dediklerinizi her gelen yazıyor
Sonra arkasına bile bakmadan
Sessiz sedasız tüyüyor
Tüyoyo derken. sizde bu kağıt yokken bende vardı. Hoş elinde varmı yokmu o da belli değil ya neyse. ben 2012 den beri bekliyorum. hesap yeni açılmış olabilir. çünkü forum yenilendikten sonra açmamıştım hesabı.[ATTACH=CONFIG]24411
varsa elinde yapıştır ekrana. bak senin için yolladım.
Bu yazdıklarımı da unutma. bi sonraki ekran görüntüsü de. tüydüğümü söylediğin mesaj varya, işte orda yazanlar gerçekleşince olacak. YTD
şimdi sıra sende artık yollarsın bi ekran görüntüsü.
elinde yok demedimki..
senin gibi şov yapanı çok gördük dedim..
onu bile anlamamışsın..