adamlar uyanık 2.5 civarı satmak için 3 e kadar 50 k lotla yükseltip yaklaşık 1 milyon lotu satıyprlar 2.5 ortalamayla.bu günde 700 bin civarı bastı
Printable View
adamlar uyanık 2.5 civarı satmak için 3 e kadar 50 k lotla yükseltip yaklaşık 1 milyon lotu satıyprlar 2.5 ortalamayla.bu günde 700 bin civarı bastı
1.1 milyon bastı
Bu gun sabah yada dün aksam satacaktnz 2 is gunu icinde her turlü 2.40 ve altndan alabilirdnz
Bu hisse brüt takastamı bilen varmı
Bugün yaptgi hareketi gordünuz dimi 3.15 ten 2.30 a düsyor simdi bu asaglk SPK kurumuna soruyorm hani sen önlem almstn speklatf hareketlere peki bugunku hareket neydi ulan salak SPK sen sanyomusun kucük yatrmci yaptgnz oyunu bilmicek burada kucuk yatrmcyi bitirmek ve zor durumda brakmak icin bu hisseyi brut takasa soktunuz neden tahtayi kapatmdnz kapatmadnz cünku amacnz patron degil kucuk yatrmcyi zor durumda brakmak ben diyorm 1 hafta oncede dedim dava acın bunlar kansz ozellikle spk Baskani ve yardmclari acin maddi manevi girevlerni kotuye kullanma davasi bunlarn aldgi rusvettleri donlarni vernceye kadar misli misli alalm girevlernden defolup gtsnler
borsaya 2 hafta da zengin olmak için girdiyseniz hoşgeldiniz borsa size girdi demektir. borsa sabır işidir. bu kağıtta bu dalgalanmalara bakarak zararına kaçmayı düşünen arkadaşlar acaba nerede kısa sürede geri kar edeceksiniz. bakın sağlam denen hisselere 2 ileri 1 geri. örnek portföyümde olan petkim. şimdi satıp sağlam bir kağıda girip aylarca bekleyeceğime burada bekler ve yasak kalktığı an ki uçuşunu bekler ve keyfime bakarım. şu an herkes mecbur burada, ama vakti geldiğinde umarım ki herkes iyi ki mecbur kalmışım diyecektir. ytd. NOT: DÜKKANIN KAPANDIĞI FALAN YOK. SAKİNCE BİR DÜŞÜNÜN BATACAK FİRMAYI BIST 100 E DAHİL EDERLER Mİ? GAZA GELMEYİN :)) bi arkadaş bi sitede yazmış moral oldu paylaşmak istedim.ytd...
*
*
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katılıyorum hatta yasaktan önce çıkışını yapacaktır..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardesm sen brütten cknca 6 ay sonra ckacagnmi sanyosun 10 tane hisseden belki 2 tanesi ckmstr borsada emin ol 6 ay sonra suanki fiyattan cok dha dusuk olacak örnek alctl örnek avhol òrnek sanel bak bakalm brutten cktktan sonra bu hisseler ckmsmi aksine daha cok dusmüs daha cok var örnek verebilirm
Brütten çıkmasına 1 ay kala.. Yine aynı seviyeye çıkacaktır.. Ama 5 ay sabredebilene.... Ozamana kadar sa 2-3 arası çok gidip gelecektir.... 6 ay şirkete brüt geliyor. İnternet satışları yasak.. Yönetim demiyır ki arkadaş. Bu ceza bize haksız yere yapıldı.. Bu cezanın kaldırılması için,,, başvuru yapacağız... Demiyor... Yönetim lütfen SPK ya,,, cezanın iptali için başvuru yapın....bizi mağdur etmeyin.... Ytd..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çemaş Döküm’ün ödenmiş sermayesi 237 milyon, özsermayesi 161 milyon. 76 milyon sermaye kaybına uğrayan şirket hisselerinin defter değeri 68 kuruş. Hisse borsada son hareketle birlikte 6.60’ı gördü, halen 5.11 lira seviyesinden işlem görüyor.
Uzmanlar yatırımcıların çok dikkatli olmalarını öneriyor.
Tarih 14 mart yani 20 gun once borsa gundem... uyarmış
Çemaş Döküm’ün ödenmiş sermayesi 237 milyon, özsermayesi 161 milyon. 76 milyon sermaye kaybına uğrayan şirket hisselerinin defter değeri 68 kuruş. Hisse borsada son hareketle birlikte 6.60’ı gördü, halen 5.11 lira seviyesinden işlem görüyor.
Uzmanlar yatırımcıların çok dikkatli olmalarını öneriyor.
Tarih 14 mart yani 20 gun once borsa gundem... uyarmış
Burda mecnur colakin kirli eli oldugundan bahsediyor...
olmadı ky fazla kalmadı kalanlar biraz yükselinçe kaçaçak by ky basamaz çünkü ky fazla yok
rıza dayı al ver yaparak kalan malı topluyor.
sana spk mı dedi bu hisseyi al diye? spk ne yapabilir ki? ellerindeki mevzuata göre karar alıyorlar. Senin asıl sorman gereken soru su: Bu hisse neden bu kadar yükseldi? ne beklenti vardı? yeni iş, yüksek kar? daha iyi yönetim? Kumar kagıdı olduğunu bilerek girdin ama şimdi suçu spk ya atıyorsun. Brüt takas olmasaydı bu kagıt belki de su anda 1 liranın altındaydı. SPK doğru karar verdi.
Galip ten para kazanan taraf olduk hep, rıza ya domalan tarafta olmadık
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukari asagi yukari asagi yaparak millete mal satp daha cok dusrcekler demistk 2 hafta once soylemstm.hedef 1.50 operasyon bitti demistm hersey ortada
artık dönmesi lazım ikili yaptı
Bu adamlar tam ******** istedikleri gibi at koşturuyorlar yazıklar olsun hepsine. Umarım küçük yatırımcılar zararlarını bir an önce çıkartırlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
donsede 2.7 e cikar sonra satıslarla 2 nin alti.Hikaye belli.Hissenet gayet seviyeli topikmiş.Investin acayip site insanlarin bu kadar aptali olur mu oluyormuş.Öyle cahilce yorumlar var ki guluyorum.Adam kağit almis ne oldugunu bilmiyor.Çiftlik bankta para kazanmak daha kolay.bistte ise patron olursan çok kolay.
NIBAS yukseliyor, oyuna orada devam
flab.beyaz alıp başını gidiyor spk en fazla 30 gün ceza veiyor aynı durum ayen de oluyor spk efendi 15,20 gün ceza veriyor cemaşa gelinçe 6 ay ondan sonra spk haklı öylemi?
rızanın kafasına sı....yım 219,016,427 lot bu gün itibari ile takasında citi hariç onun ne olduğu belli değil piyasada 2 milyon lot var serseri gibi dolaşan ulan topla 2 milyonu ver gazı 15,20 tl ye bakalım o zaman spk ne yapabileçek?
SPK 100 % haksız
haklı diyen arkadaşlar var
haklı olabilir ama süre bakımından haksız
o ne ya......... o kadar zamanda çocuk olur
AYEN de sadece o 2 kişi ceza aldı CEMAS ta ceza ky ye kesildi
bı günkü hareket mal boşaltma değil.saran ky.ytd
o 2 milyonuda toplar rahat istese az yukarı çekse mesela millet satar zaten... ondan sonra yukarı bassa kimse bişey diyemez tabiki
Bosuna cirpinma yok hep - gidiyor...kapalı isa dogru deger hizlanacak...
Bu gidisle milletin elinde bir sey KalmayacaK...hadi bir gayret ...