https://www.borsagundem.com/uploads/...nts/3-ynT0.jpg
Printable View
ana pazar ile birlikte inşallah şirketin vizyonu da gelişecek, yeni yatırımcılara açık olacak.
günü tavan kapattık maaşallah ! inşallah yakın zamanda 30 üstünü görürürüz diye ümit ediyorum
PAZAR DEĞİŞİKLİKLERİ, 2 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak,
(Z: Yıldız Pazar, N: Ana Pazar, T: Alt Pazar)
https://i.hizliresim.com/6oyrlf7.PNG
Enerjide Turkiye hamle üstune hamleler yapiyor. Yeni kesifler..Tabi bu arada Trakya bölgesinde de bir enerji ussü stratejik yatirımlar ..gerceklesirse BERKOSAN da lojistik ve jeopolitik olarak etkilenecektir. Enerjiye bu kadar yakınlik..maliyet düsusleri..Bina arsa degerlenmeleri..enerjiyle iliskili yeni yatırimlar...kısaca cok yonlu ARTI KATMA DEGER ! Eee ne demisler : " BAL TUTAN PARMAĞINİ YALAR ". Berkosanla ilgili cok güzel gelismeler olacak önümuzdeki donemlerde insallah... Buyuyoruz !..Biraz sabir biraz vizyon sadece...ytd
bu haftadan başlayarak her perşembe bedelsiz için gelebilme potansiyeli taşıyor.
Bence bu anlamsız düşüşün sebebi firmaların yıl sonu bilancolarini nakit olarak hesaplarında görmek istemelerinden dolayı hisseleri nakte cevirmelerinden kaynaklanıyor yılın son gününde yani cuma günü yukarı döneceği kanaatidaym tabi bu arada bizim tahtacı musfettesi kendine pay çıkardı herkese hayırlı seneler
Yazmış olduklarınızı bende gördüm onun için satışta ısrarcı olup aradekileri harcadılar ayrıca onların dışarıya mal kaptirmayacagini biliyorum al gülüm ver gülüm yapıyorlar benim anladığım bu hayırlı seneler dilerim
https://i.hizliresim.com/kv96jgh.jpg gelir dedik geldi[emoji846] tüm yatırımcılar için hayırlı olsun
Bedelsiz olunca gider mi ,kozal gibi mi olur acaba?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
piyasada bu ayarda bedava hisse kalmadı
norveç yatırımını da tamamladığında muazzam bir şirket olacak inşallah
Hafta içi sermaye artırımı gerçekleşebilir, ana pazara geçişide hissenin likiditesini artırabilir şirketin hisseleri daha aktif olabilir yatırımcı açısından. Yeni yılın herkese mutluluk getirmesi dileğiyle.
Hissenin fiyat düsüsünü engellemek ve fiyatı tutmak icin sirketten KAP acıklama ve duyuruları gönderiliyor ama haberler DANDİK ve INANDIRICI olmadıgı icin
! etkisi olmuyor. Alıcı gelmedigi icin kendileride sıkıstı satamıyorlar..tamamen seyrine kaldı işlemler..Bu sekilde bölünmeye artık.. ytd
Şirketin bütün haberleri yalan uydurma çıkınca tabi olarak itibar ve güven olmuyor kaldıki şirketi defalar ca aramama rağmen karşımızda muatapda bulamuyoruz
Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
28.10.2022
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
75.000.000
Mevcut Sermaye (TL)
15.600.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
31.200.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri
Mevcut Sermaye (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Verilecek Menkul Grubu
Verilecek Menkul Kıymet
Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREBERK00028
1.950.000
1.950.000,000
100,00000
A Grubu
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREBERK00028
Nâma
B Grubu, BRKSN, TREBERK00010
13.650.000
13.650.000,000
100,00000
B Grubu
B Grubu, BRKSN, TREBERK00010
Hamiline
Mevcut Sermaye (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM
15.600.000
15.600.000,000
100,00000
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi
09.01.2023
İç Kaynakların Detayı :
Geçmiş Yıl Karları (TL)
15.600.000
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi
18.11.2022
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu
ONAY
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi
29.12.2022
SPK Başvuru Tarihi
18.11.2022
SPK Başvuru Sonucu
Onay
SPK Onay Tarihi
29.12.2022
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği
Kaydi Pay
Ödeme Tarihi
11.01.2023 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
10.01.2023 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 15.600.000 TL'den bedelsiz artırılarak 31.200.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 09.01.2023 olarak belirlenmiştir.
Saygılarımızla.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1
ONAYLI İHRAÇ BELGESİ.pdf
EK: 2
TADİL METNİ.pdf
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Ayes de yüzde yüz bölünecek o tavana kitliyor ama bu yerinde sayıyor
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üç kağıtçı yvslar devlete madik atmaya kalkarsan yirsin tokadi
Sabah 990 lot taban gösterip açtılar, bence bu seviyeler alım fırsatı diye düşünüyorum kendi adıma. Bir miktar aldık bakalım hayırlısı olsun
Sirket var sirket var. AYES te bölundü tavan fiyatlara yakin islem göruyor ayni gün. BERKOSAN ise her gün yaklasik % 5 ekside devam ediyor.
Evet ayni sey . Basindakiler HARAMZADE HILEKAR SAHTEKAR olunca...yazdik daha evvelinden cok..SPK bile tescilledi yasal sekilde öyle olduklarini. . Karakterleri devam ediyor yeni birsey yok..olacagida yok gibi..ytd
Kağıdı almaya başladıklarında bir kademe alttan satış koyuyor oraya almaya başladıklarında yine bir kademe alta satış koyuyor acaba niye böyle yapıyorlar düşünmek lazim
https://i.hizliresim.com/rj9nift.jpg kötü piyasaya ayak uydurdu maalesef ! hacimsiz bir biçimde aşağı süzülerek teknik olarak kritik bir eşiğe geldi.
şirketi temel açıdan çok beğendiğimden dolayı orta vadeli olarak yatırım programımı değiştirmek istemiyorum.
12.99 tarihi zirvemizde tavan noktadayız.
hedefimizde en ufak bir değişim yok inşallah.
bu fiyatlara bu çapta bir şirket yok.
https://i.hizliresim.com/igixnvw.jpg yeşil - sarı arası bölgede zorlanma söz konusu ! aşabilirsek önü ucu açık biçimde açık olur
Hem güclü bir IHRACAT hem de önümuzdeki zaman diliminde muazzam bir IC PAZAR potansiyeline sahip bir sirket BERKOSAN..
Evet. jeopolitik konumu , dıs pazarlara yakinlik lojistik ve merkezi konum..Trakya bolgesi Enerji merkez ussü olması durumunda varlik deger artisı..buna bagli yeni yatirimlar..yeni is ortaklikları..sirketin sermaye ve ozsermayesinin güclenmesi ve büyumesi..
Evet ozellikle ic pazarda sektore verilen tesvikler ve yeni konut projeleri acilimi onümuzdeki birkac yil sirket icin muazzam bir potansiyel , satıs ciro ve hasilat artisi ile beraber yuksek kâr artislarinı dogurabilecektir..
Yine EURO / USD paritesinin EURO lehinde gelisme gostermesi de ihracati acisindan ki satislarinin cogunu Avrupa ya ve EURO uzerinden gerceklestirmesi nedeniyle ( ayrica Sırbistan ve Ispanya da iki istiraki de mevcut ) giderlerde bir azalmaya ve kârında olumlu artisa katki verecektir..
Evet sirket istikrarli kâr eden , buyuyen ozsermayesi güclenen temettü veren bir sirkete dönüsmekte..
Eger 4.ceyrek bilancosunda yine ; satıslarin maliyeti , yukumlulukler ,... gibi gider artisı hile ve oyunlarina basvurmazlarsa guclu hasilat artisı enflasyonist etkiler ve favök ve de VARLIK YENIDEN DEGERLEME KÂRI etkisiyle gecen yila göre % 100 ün uzerinde ki ( bunlar ısigında tahminen 40 Milyon ve üzeri ) bir kar acıklamasi bekliyorum...izleyip gorecegiz.
Sesli dusuncelerimdir...ytd
Depremden bu ana 9 gün oldu ve su ana kadar Berkosan dan deprem bolgesine ve yardım kurumlarina bir bagış katki aciklaması duymadık.. pandemi döneminde de aynı tavri göstermislerdi bildigim kadariyla..
VATAN ULKA MILLET SEVGISİ , VATANSEVERLIK SAMIMIYET boyle zamanlarda belli olur !.
Hisse geri alımı yapacak ve aciklayacaklarinı da hic sanmiyorum..
Insallah bu kez beni mahcup ederler ! ( Evet bir bilgilendirme aciklama bekliyoruz
) Izleyip gorecegiz..ytd
Bozüyük belediyesi ile beraber 9 tır yardım malzemesi gönderdiği bilgisi var twitterda.
https://twitter.com/bakkalcioglu11/s..._mCtHX9yg&s=19
4 gündür tahta patinaj çekiyor önce oyak satışa başladı ardından ziraat yatırım ağırlıklı oyak satışları ile yine 11 bandına geldiğimiz noktadan döndü !
son 4 gündür ziraat satışı 390K + Oyak 75K ile tahtaya iyi satış getirdiler
oysa tüm yapı şirketleri koptu gitti.
inşaat boya seramik plastik pencere falan filan tavan giderken bunun kopması lazımdı.
neyse yapacak bişey yok bekleyeceğiz.
Neden sürekli düşüyor grafik ne durumda acaba
Baskı var ama bir yerlerine g.....r bu baskı
https://i.hizliresim.com/r3uydey.jpg bir gün gelecek, bu mızrak bu çuvala sığmayacak !
yapı ile ilgili her şirket hissesinin koştuğu dönemde hiç kımıldamadan kalabilmek hatta eksi olabilmek büyük meziyet gerçekten.
ortada hisse de yok ama !
herkes binalar için izolasyondan yalıtımdan bahsediyor, ortada tık yok.
faaliyet konumuz yalıtım değil mi bizim ?
ama sabırla beklemeye devam
2020 corona hikayesinde rta nasıl bir anda fantastik şirket haline geldiyse , önümüzdeki süreçte yalıtım hikayesine bu şirkette o hale gelecek inşallah.
iyi yatırım sabır işi !
Benzer , iliskili ( insaat sektorü ) agirlikli is yapan iki sirket :
DOGUB
SERMAYE : 39.647...
ÖZSERMAYE : 32.745....
FK : 604.6
PD/ DD : 19.4
PYASADAKI SENET : 17.4 MIL.
KAR (12 AYLIK ): 1052.445...( 1 Milyon 52 bin )
HISSENİN FIYATI : 15.90
BERKOSAN
SERMAYE : 31.200...
OZSERMAYE : 95.992....
FK : 15.8
PD/DD : 3.16
PIYASADAKI SENET SAYISI : 20.850...
KAR ( 9 AYLIK ) : 8.194 ... ( 8 Milyon 194 bin )
HISSENIN FIYATI : 9.60
Evet durum bu. Rasyolara gore fiyatlama. Kaldı ki bir tarafta özsermayesi ekside olan bir sirket.
Bu kadar mı sahipsiz itibarsız otelenmis bir sirket BERKOSAN ? Bu fiyatlarda boyle sirket hissesi kaldı mı BIST te. ? En dandik batik sirketler bile sırf isim hakkina olmadik rakamlarda fiyatlanirken... Berkosan ın o kadar hasilat satış rakamı , ihracat , fabrikalar yurt dışı istirakleri , degerli yerlerde arsalar , sektorel talep tesvik ve gelismelerle hala bu rakamlarda fiyatlanması...boyle sahipsiz oksüz yetim gibi..boyle itibarsız...yatirımcısına bu kadar haksizlik..
En buyuk sorumluluk vebal ah alma..sirketi bu hale düsüren..sahiplerinde ve yonetiminde..
Sirketlerine güvenmiyorlar ve degerli görmuyorlarki ; hissemiz ucuz degerinin altında bu fiyatlari hak etmiyor diyemiyorlar ve geri alım yapıp kendileri de güven veremiyorlar piyasaya. ,.Şirketlerinin arkasinda DAĞ gibi duramıyor sahip cıkmıyorlar...o cesaret o niyette olmayacak gibi ! El mahkum belki bir babayiğit gelirde..Adam gibi adam..Bir ümit !.. ytd