Cuma pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07051702226850
Printable View
şuna iki tokat atın kendine gelsin
CREDIT SUISSE şu saate kadar alım tarafında yok.
satım da yapmadı.
beklentisi yüksek olabilir mi ?:one:
Bugün çok sabit kaldı. Yerli, milli sermaye sahipleri!!!!
Hisse sizde kalsın. Kazanan siz olun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bizimkiler devreleri yakmış
hep Şerif'im yüzünden. tahtayı sahipsiz bıraktı:(
Bugün mtryo ları satıp bntas a ekstra destek attım.Rahat olun herşey güzel olacak.Credit sviss düşüşü görünce o bile 8000 lot 4.28 den alım yapmış.İki üç gündür piyasada yoktu.
Aslında bugün yazmayacaktım(yarın yazacaktım) çünkü büyük bir sıkışma var BNTAS ta yarın güzel hareketler bekliyorum ,bir ihtimal seans sonuna doğru da start verebilir.Ben kemerimi taktım KOVBOY filimi izlemeye devam ediyorum.
Bugün öğleden önceki satışın nedeni sanırım yabancı bir kurum 350 milyon dolarlık satış yapmış BİST genelinde.
SAYGILAR SEVGİLER
ALLAH utandırmasın.Şu BNTAS ın son dakikada yaptığını hiç de hoş olmadığı malum.Bir hisseye anca bu kadar baskı yapılır Endex ekside iken aşşağı inmek için can atıyor.Çıkarken çok zorlanıyor,gerçi bugün bütün ambalajlar eksi kapattı.
Bu arada Aydın Doğan Sesa ambalajın %70 ini satın almış.Bir kaç aya kalmadan borsaya açılır satın aldığı paranın mislisini borsadan çıkarır.Ama güzel yanı o da görüyorki ambalaj :)işinde para var.
Yarın için dediğim gibi bir sıkışma söz konusu bir atak bekliyorum,ama bu son dakika işi beni düşündürüyor doğrusu.
Ben umudumu yitirmedim yarın ola hayır ola.
SAYGILAR SEVGİLER
son bir haftada yabancı takaslarında en fazla lot artışı olan hisselerden biride BNTAS!
yavaş yavaş ikinci çeyrek beklentileri de satın alınmaya başlandı.
umutla ve sabırla bekliyoruz.
iyi olacak inşaallah.
CREDIT svıss 90 bin lot destek attı
credıt svıss toplam bugünkü lot 130 bin oldu.Genel lotu 2 mil.700 bın oldu.
Bntas a credıt net 600 bin tl
tıre credıt 300 bin tl
kartn credit 60 bin tl
olmıp credit 53 bin tl
bakab credit 30 bin tl
Tl bazlı net girişler ambalaj firmalarına.Diğer ambalajları yazmadım onlara giriş yok.
Ben yazarken 820 bin tl oldu cretit alış.
284 bin lot oldu yazmaya yetiştiremiyoruz
Bugün hareketli bir gün olacak demiştim.Credit sviss de olayın farkında panikleyenler in malını topladı sanırım.
Beklentim 4.50.--4.55 lere kadar gelmesi.
Credit sviss kafayı BNTAS la bozmuş.
Niyeti kötü belli :)
309 000 lot oldu
Her şeyi pozitif ve beklenen performansı göstermemiş.İnfo gedik birbirlerini yerken onlarda malı kaçırmak üzere.Esasında İnfo ile Gedik in yaptığı şu; (HAKARET MAKSADI İLE YAZILMAMIŞTIR)Köpekler için en değerli olan kemikleri ne yaparlar , ilerdeki günlerde açıkınca aç kalmıyalım diye gömerler sonra zamanı gelince çıkartırlar.Ama bazende başka köpekler bu gömüyü bulur ve yerler.Uyanık olanın malını yerler.:)
TİRE net 450 bin tl oldu (62 BİN LOT)
BNTAS 1 MİL 570 BİN OLDU ( 369 BİN LOT)
510 BİN LOT oldu umarım bunları satmaya kalkmaz duman oluruz.2 mil.500 lot 4.33 ortalaması var credit sviss in.
Credit sviss tire deki 62 bin lotun 12 bin lotunu geri sattı.Bntas a güveni tam 510 bin lotun üzerine satmadan tekrar alım yapıp 523 bin lot oldu.
MERRILL LYNCH BANK iki gündür piyasanın (genel olarak) anasını ağlatıyor :(
Bugün o kadar alıma rağmen maalesef hissenin gidmemesi için uğraşan yerli speeklerimiz başarılı olmuştur.:bravo:
Ama kendileri de biliyor ki bir kere malın bir kısmını kaptırdılar ve düşürdük ce de , korku salalım derken ellerindeki malıda kaptırmaya devam ediyorlar korkan kendileri oluyor.
Süre kısaldı bilanço 10.08 de gelmesi bekleniyor.Yani bu kadar açgözlü olmanın anlamı nedir anlamıyorum.Hem deniz manzaralı hem ucuz olsun olmuyor.
Bugün bist e rağmen çekmesi gereken hareketi çektirmediler Vallahi tekrardan tebrik ederim yerli milli speek imizi.(merrill falan suçlu değil asıl yabancı bıyıklı bu merirll in içinde).1001 kılığa giriyorlar 1001 takla atıyorlar.O bastıkça ben kendimce takviye girmeye devam ediyorum yorulmadan yılmadan.Belki svıss kadar güçlü olmasak ta inancımız güçlü.
SAYGILAR SEVGİLER
Bugün gel 4.15 e de biraz daha mallanalım.Yanlız gelirken ayağın kaymaz sın.Artık her kez kendine MÜSLÜMAN.
bu ne ya..
iblisler devreleri yakmış yine.
bu kadar düşüse bu kadar tepki (iki gün üst üste) biraz fazla değil mi?
yatırımcıyı soğutmayın kardeşim...
12 369 lotla 14 kademe düşmüş... 4,17 den 4,04 e)
hacimsiz yani.
teknik yapmak istemiş olabilirler mi?
Düşüş tekniğe uyuyor. Daha önceki kanal çizgisi dibi olan 4.05 e değdi.Benim beklentim 4.15 değip dönmesi idi.Ama böğle agresif hareketler teknik falan tanımıyor.Durum pek iç açıcı görünmüyor.
Dediğimiz yere geldi ama ayağı kaydı maalesef.Umarım 4.15 üzeri kapama cüretinde bulunur.Dün 4.50-.455 arasına gelme umudumuz yavaş yavaş hayallerde kalacak sanırım.Kapanışta bir süpriz yaparmı diyecem ama pek umut yok endex ide bahane edip dahada basıyorlar.
Bu arada credit sviss 20 bin lot 4.25 den alım yaptı bugün.
SAYGILAR SEVGİLER
Cüret ne kelime...
speği kızdırmayalım
sonra bugün tavan yapar :)
Ne yapmaya çalışıyor bu...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayat böğle işte..
GAME OVER..
Diyorki siz satmayın ben sizi bir süründüreyim de görün gününüzü.
Hiç bir hisseyle evlenmeyeceksin.Biz ne yaptık nişanlandık.
Birazcık flört edelim bakalım birbirimizi ne kadar seveceğiz.
Yarın umarım 3.75 e kadar gelmez ,bir sonrası 3.50 (daha öncesi görmesi gereken yer olup göremediği yer)Umarım görmez.
4.15 den takviye girdiğimiz mallar elimizde patladı:(
Artık atacak kurşun kalmadı,ben oturup Pembe panter çizgi filimi izleyecem.
Ama hedefim olan 7.50 yi halen koruyorum belki 15 -25 gün sarkabilir hayırlısı.
DİRENÇ,3.97 oldu kısada günlükte sat veriyor maalesef.Hedefimiz en azından 3.97, iyisi pisikolojik seviye 4.00
SAYGILAR SEVGİLER
niye bantaş dayız? Kar eden bir firma borçsuz bir firma. İhracat yapan bir firma. Büyüyen, büyümeyi hedefleyen bir firma. Yatırımların ve pandeminin olmadığı dönemlerde kar payı dağıtan bir firma. Bunlar bir kağıda yatırım yapmak için yeterli temel nedenler. İnsanlar bntas uçacak dediği için burda değiliz. Ben bu tahtada yatırımcı olarak şunu gördüm. Yatırım yapmak için temel analiz yeterli değil, etik değerler ve firmanın kurumsal yapısı da çok önemli. O anlamda Bntas yönetim kurulunu çok samimi ve yeterli bulmadığımı da itiraf etmeliyim. Orta vadeli hedefime ulaştıktan sonra böyle bir kağıdı taşımayı düşünmem. Bu düşüncem yeni değil, düşüşle de alakalı değil. Ancak borsa %1 düşerken benim hissem %4 düşerse, bunu tekrarlarsa onu sorgularım. Sene 2006 olmalı. Egser deyim. Fiyat 3.80.. Borsa hergün düşüyor. O zamanlar öğleden önce bir taban, öğleden sonra bir taban. Günlük kayıp yüzde yirmi. Devre kesici de yok :) yanılmıyorsam 3,80 lik Egser 0.500 Kr kadar düşmüştü. Yani daha kötülerini de gördük. Borsa bu... Risk herzaman var. Ama yukarıdaki şartların varlığı bu riskleri minimize eder. Ey patronlar kağıdınıza sahip çıkın. Hakkaniyete ve kurumsallığa değer verin, sahip çıkın. Yoksa Bandırma çıkışında teneke ve türevleri i üretmekten ileriye gidemezsiniz. Benim adım hıdır son söz olarak söyleyeceklerim budur. Selametle...
3.72 1. dibi gördük umarım şimdide 3.97 yi görürüz ve en azından oradan kapatırız.20 GÜNLÜK ORTALAMASI DA TAMDA ORADA.
Şu an 3.80
SAYGILAR SEVGİLER
4 saat likte sırasıyla dirençler 3.83--3.97--4.08
destekler 3.68--3.88--4.01
trend ------------------ 3.98 de kanala girer---4.30 de bir üst kanala geçer.4.65 bir üste çıkar.
trend aşşağı yönlü ------3.19 değerse hacimli şekilde kesin stop dönüşü yok.Diğer durak 2.80.
Kısacası 3.68 e kadar değebilir,ama 3.83 den yukarı kapaması lazım.3.97 den yukarı kapatırsa süper olur.
SAYGILAR SEVGİLER.
KENDİ kişisel grafik yorumumdur her zaman temel ve teknik analiz birlikte işler.Bana göre teknik bu ama temel ne olur o ayrı mesele.Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın lütfen.
Kar beklentisi var. Hisse çok hızlı toplanıp toparlayabilir.
1-10 Temmuz arası yabancı payı ile ilgili bilgi sahibi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler...
credit svıss 1.720 mil.
yatırım finans 1780 mil.
cıtı bnk de toplam lot 4 milon 370 bin lot %9.61 oranla işbankasın dan sonra en büyük orana sahip.