sevgili müjdat kardeşim...
yukardaki mesajı yazdık diye bana küfredecekler de çıkacak elbet.... yukardaki mesajımın özü kısaca şu......
TÜRK HUKUK SİSTEMİNDE, HER ŞEY MÜMKÜN. anlayana ders olsun.....
Printable View
sevgili müjdat kardeşim...
yukardaki mesajı yazdık diye bana küfredecekler de çıkacak elbet.... yukardaki mesajımın özü kısaca şu......
TÜRK HUKUK SİSTEMİNDE, HER ŞEY MÜMKÜN. anlayana ders olsun.....
Ne bicim bir yazi bu kardesim? Dalga mi geciyorsun benle?
Sen kendin gitmis GAMA HOLDING manipulasyonuna inanmissin kendi parani batirmissin. Ac eski forumu vaktinde var yazilar GAMA yuzunden satmadigini belirten.
Ayrica burda GAMA manipulasyonu yapti diye kendin belirtmissin. Tarihini bile vermissin. Ozel yazismalarinizi etik olmayan bir sekilde foruma dokmussun.
Kim kime ne davasi aciyor? Ne yazdiysam arkasindayim, hepsi forumda yazili bunlarin. Bisiklet parasini alirmis. Dedigimiz o kadar enerji tuketiyorsun uc kurus icin kac sene. Git calis, hamallik yap gerekirse 1 ayda cikarirsin dedik. Ne demisiz yanlis? Yapmadigimiz sey degil vaktinde. Ayni durumda olsam yine yapardim 2 sene aglayacagima oksijen harcayacagima. Ufak insanlarin ufak bakis acilari.
Adam sirketini batiriyor, paralarinizi cukkaliyor, SPK ceza veriyor sahte bilanco yolladi kac sene, sirketilerine aktardi paralari diye...
Gelmis bana mi dava aciyorsunuz? Ne bicim insanlarsiniz ya.
müjdat kardeşim diyenden ne beklersin, aynı yolun yolcusu, denizmiş muratmış meteymiş hepsi aynı,
müjdat iflas ertelemeye başvururken fetöş hakimlerine güvendi, neyseki fetöşler temizlendi müjdat yalnız kaldı. Kara kara düşünüp uykusu kaçıyodur emin olun. 3 hafta var iflas çıkınca hacizler arka arkaya gelip müjdatın çaldıklarına el koyacak. Dün yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar.
şiii uşak banada dava açsana laaa
eleştirebilirsin, ona kimse bişey demez.
sen gelip kimseye " mal, cins, uyanık" diyemezsin. herkesin aklıda kendine, parasıda.
vakti zamanında gelir uyarırsın, şunlar yalan falan filan vesaire şeklinde.
marka forumundaki yazılarımı oku, demiştim sana. kimseye hakaret etmeden, insanları uyarıyorum orada.
Yapıştırın davaları arkadaşlar. Ben Uslu soyadında kim varsa davalı hanesine yazdım. Yok öyle yönetim kurulu olup hiçbirşeye bulaşmamak. Müjdatın şeyinde değil dava belki diğer aile fertlerini dahil edersek birşey olur. Burada sizin çoluk çocuğunuzun rızkı söz konusu, gerekirse onun da çoluk çocuğu hesap verecek. Hatta müjdattan ziyade onlara açmak daha iyi sonuç getirir. Müjdatın başında bin tane dava var adam iplemez bile burdan açılacak davayı. Ama diğer Uslu soyadındaki yönetim kurulu üyeleri de sorumlu yaşananlardan.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi