Burayi cözebilen işi bitirir...
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Burayi cözebilen işi bitirir...
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünyanın en iyi boksörü olsanızda her ringe çıktığınızda epeyce bir sopa yiyeceğinizi bilmektir belki çözüm. Sopa yemeyi öğrenip suratına ilk yediğin yumrukta nakavt olmamak daha iyi çözüm olabilir . Risk yönetiminden bahsediyorum. Bi ara burda monte carlo simulasyonları falan bile konuşulurdu çok değişti . Biraz işin matematiğine girmekte fayda var bence .
Tiberius üstad U7 on numara hareketle geçti testereyi; aslında daha iyi olabilirdi sinyal yerleri ne dersin
https://i.hizliresim.com/BzkYED.png
kısa dalgalardaki başarı oranı yeterli değil veya yeterli olmasına rağmen komisyon oranı belli eşiğin üzerinde ise kısa dalgalara duyarsız kalmak daha karlıdır.
"aynı" sistemi farklı sermaye yapılarında kullanırken duyarlılığı komisyon oranı üzerinden hesaplıyorum.
20.000 de 1 aldığım kurum ile 10.000 de 1 aldığım kurumda çalışan aynı robotun sinyal noktaları farklı oluyor.
Yüzdeyüz katılıyorum. Tiberius hocanın bahsettiği kurguyu uzun yıllardır düşünüyorum işin içinden çıkamadım ben açıkcası. Flat ile belki benzer bir strateji olabilir ama diğer türlü çok farklı bir dünya.
Bunları çözene kadar -umarım ki çözeriz- dediğiniz gibi sopaya karşı nasıl dayanacağımızı konuşmakta bence de fayda var.