Eşleşme de tavan olursa tavandan verir
Printable View
Teşekkürler.
Ben hemen tavan olacağını düşünmüyorum. Alım için birkaç dk fırsat vereceğini düşünüyorum. Safkar da aynısını yaptı. Evet tlman direk tavandan açıldı.
Nasip artık. [emoji5]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim dusuncem saat 9.45 deki eslesmeye bakip ona gore almak yarin piyasanin yonude cok onemli
bence busefer herkezi terse yatıracaklar aşagı 6.25 acıp 6.00 a kadar geri çekilme olacagı düşüncesindeyim safkarla tlmanı enerji sa için alıştırma yaptılar şimdi herkes safkar tlman gibi enerji sanın yapacagını düşünüyor tamamen algı operasyonu dikkatli olun derim saygılar
tepesi 7.5 aşagısı 5.5 düşüncesindeyim. milleti safkar tlman gibi olacak algısı veriliyor pis ters köşe yapabilirler bunlar sadece bir düşünce ytd degildir
abd borsasının yükselişine rağmen bugunku türkiyedeki doviz yukselişi için aklımdan bir ****lik geçiyor bunu düşünüyorum : endekste %1-2 arası düşüş yaptırmak isteniyor yarın .buda sabancıların işine geliyor tabi enerji sa düşen piyasada dikkatleri üstüne cekecek mal vermece yapacaklar .doların parmagında bugunku yükselişte sabancı grubu parmagı olabilir tabi bu benim görüşüm ytd degildir
Neyin kafasını yaşıyorsunuz yüzde 76 si yabancı olan kağıt 6.25 aşağı gelmesi mümkün mü zarar edelim diyemi aldılar yabancılar 10 milyon piyasadan alsalar nereye gider bu kağıt düşünen varmi ilk etapta 10 görür benim düşüncem bu ben bu gün almaya yazacam bakalım alabilecekmiyiz hayırlısı olsun
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.