taban giderse çarşambaya 20 tl olur, adrenalin olsun dıye 500 lot alayım
Printable View
taban giderse çarşambaya 20 tl olur, adrenalin olsun dıye 500 lot alayım
Bir gurubun spek destekli oyunu oldugu kesin.Lakin ben kendi adima mecliste bu hiz ve ilgiden dolayi bu seviyelere tekrar gelecegini dusunmekteyim.Arap fon lari 1 yildir bunu beklemekte, bunun içindirki yasada hemen her maddede yurtdişi fon vurgusu yer almaktadir.Sakin olanin faydasina şartlarin oluşacagi için temkinli davranmakta yarar var.Yukselirken iyi duserken kotu diyemeyiz.Sadece dun ve bugun alan arkadaslara üzüluyorum.11 seviyem.Ama devam edecegim satis versede burdayim.Saygilar .Anlatilanlar kendi fikrim olup yatirim tavsiyesi hiç degildir
Bu arada grafik isteyenler ,burda satis gunluk olmaz.Bu tur guruplar anlik çikis ve giris yapamazlar.Kademeli çikislar olasiligi çok ffazla.Gun içinde çikiş gar ak
Ziraat deniz ,ortalama 50 biner lot.Bu komik asil 3 gundur çikişlar incelenmeli.Yatirim tavsiyesi degildir
arkadaşlar,
bu banka yatırım bankası olacaktı, olmayacak mı ?
fon toplayacaktı, toplamayacak mı ?
katardan gelecek 15 milyr doların buraya yatmasu gibi bir durum olmayacak mı ?
ilk iş chp nin %29 iş bankasının devri için mhp ile işbirliği olmayacak mı ?
en az 10 misli sermaye arttırımı olacaktı, olmayacak mı ?
meclis açılır açılmaz kanun çıkarma sırf malı küçük yatırımcıya yıkmak içinmiydi ?
anladık taban oldu belki bir kaç taban hatta 10 tl oldu diyelim
bütün beklentiler bitti mi demek bu ?
yoksa ptesi brüt takas bitişi açığa satış başlamadan önünü kesmek için 2 taban alttan sattıgından daha çok mal toplamak için olmaz mı ?
yarın tabanı gösterip alabildiklri kadar mal alıp tekrar tavan olamaz mı ?
bugün bu taban bozulmaz brut takastan dolayı ya yarın bugün satış yapan yarın alım yapamaz mı ?
bu arada 3381 lotum vardı tabandan 60 lot daha aldım 3441 lot oldu.
mantıklı bir açıkmaması neler olabilir?
son olarak, taban serisi farz edelim devam etti.
iş bnakası devri, 15 milyar dolar ve 10 misli sermaye arttırımı ols ne olur o zaman ?
20 milyar tl şu anki piyasa değeri 40,480 de
30 milyar da garan
ondan sonra burası ağlama duvarına döner
kimsenin aklıyla burda yazdığıyla hisse almayın
Bence derinlik görebilen birisi bir analiz filan yapsa harika olur ama yok, tavandan yapılan satışlar kaç emirle yapıldı, tek emire bağlı büyük satışlar var mı. Kim elinde kaç maliyetle kaç lot tutuyor. Grafik paylaşımlar için teşekkürler tabii
Sizce kar satışının getirdiği panik olabilir mi bugün ki? Ya da spek mi var?