2.21 den kaçtım, geride kalanlara bol şans dilerim
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2.21 den kaçtım, geride kalanlara bol şans dilerim
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KY kolay kolay stop yapmaz diye düşünüyorum,
zaten teşvik hikayesine birçok kişi silkeleme olarak
düşünmüştür.Ayrıca büyükler zaten çok önceden
teşvik var mı yok mu biliyorlardır, sadece bu
hisse de değil birçok küçük tahtada aynısını yaptılar.
Teşvik hikayesini iyi kullandılar.
Yerli otomobilin CEO’luğuna Gürcan Karakaş’ın getirileceğine kesin gözüyle bakılıyor-Habertürk
Türkiye’nin önde gelen 5 büyük şirketinin oluşturduğu yerli otomobil girişiminin başına getirilecek olan CEO’nun kim olacağı konusunda sona yaklaşıldı. Görüşülen üç adaydan biri olan Bosch Yenileme Pazarı Kıdemli Başkan Yardımcısı Gürcan Karakaş’ın CEO’luğa en yakın isim olduğu konuşuluyor.
Gazete Habertürk'ün haberine göre projenin koordinasyonunu yürüten Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticilerinin henüz doğrulamadığı, ancak “görüşülen güçlü adaylardan biri” olarak tanımladığı Gürcan Karakaş 1965 Antalya Akseki doğumlu.
Haberin tam metni:
http://www.haberturk.com/yerli-otomo...912869-ekonomi
Aylardır yazmıyordum, görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Yatırımcı akmayan musluğun başında aylardır perişan oldu, zarar ziyan başka birşey değil, 2.50 olduğu gün satış fırsatı olduğunu biliyordum. Kalanlara geçmiş olsun. 1.9* da bana cazip gelmedi. İnatçı küçük yatırımcı çok. Haliyle kağıttaki hareket hüsran oldu.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Kimse doğru düzgün yazmıyor. Dökülen çok oldu galiba.
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karsan aldım ve unuttum ... ben 2 liradan aldığım bu firmanın kağıdını en az 2 yıl sonra çok yukarılara çıkacağına inanıyorum çünkü yerli araba başlamış olacak ve 7-8 hedefimdeki fiyat ... sağlam firma, batcağınada inanmıyorum... o yüzden aldım ve unuttum... 2 yıl sonrasına yatırım yaptım
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse yokmu herkez mi satti
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim aldi kim satti atacak olan varmi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.