Ne yalan söyleyim, benimde kaldıracaklarından umudum yok...
Printable View
Oncelikle sana butun gonderilerimi bir gozden gecirmeni tavsiye ediyorum. Iktidarin politikalarimi savundugumu gosteren bir tane ileti bulamazsin, tam tersine hep elestirel ve ne yapilmasi gerektigiyle ilgili yazilar yazdim. Bahsi gecen o iletinin kismi soyle diyor.
Ic piyasada ise OHAL kalkmali, erken secime gidilmemeli ve TCMB aksiyon almali
Peki ya 4.07 uzerinde ne yasanabilir?
Yeni bir hikaye yazilir, enflasyon hedeften yaklasik yuzde 50 yukariya gider, fiyatlar ve beraberinde faizler artar ve Iktidarin secimleri kazanma umudu git gide azalir ve sonuclari ulkemiz acisindan felaket olur.
Burada ben iktidar giderse ulke icin felaket olur demiyorum dikkat edersen. 15 yilda sunu ogrendim ki bu iktdar oyle kolay kolay gitmeyecek. Soylemek istedigim iktidar kaybedecegini anladigi zaman ekonomiyi, ulkenin gelecegini bir kenara birakip kazanmak icin ne gerekiyorsa yapacak, belki de ic savas cikacak, belki de Suriye de savas acacak. Bu tarz iktidarlari oyle secimle gonderemezsin. Tarihte bunun bir cok ornegi var.
Lutfen bir daha elestiri yapacaginiz zaman karsinizda ki kisinin kim oldugundan ve neyi savundugundan yuzde yuz emin olun. Ben cogunlukla 3 baslikta yaziyorum. (Doviz, Mevduat Faizleri, Konut ve zaman zaman Viop) Orada ki gonderilerimde her daim iktidarin politikalarini elestirdim ve ekonomik bilgilerim dahilinde - isimde bu zaten - bazi yorumlarda bulundum.
Saygilarimla
Vira Bismillah ! ! !
parite ve altın doları itekliyor
banka kapanışından sonra rabiş gelebilir. şimdi tutuyorlar.