Mersinde "Göçtü" restoran'ı tavsiye ederim. Külbastısı şahane.. Servis de güzel fiyat/performans ideal. Sahilde Hilton oteline çok yakın.
Not : 3 yıldır gitmedim !!! Umarım aynı kalite devam ediyordur...
Printable View
Kapadokya çok büyük bir arazi üzerine dağıldığından dolayı kondisyonunuz çok iyi olmalı gezerken...Açık havada gezeceğiniz için de havanın ne üşütecek ne de terletecek durumda olmaması lazım...Ben mayıs ayında gezmiştim...Çok keyifliydi...İyi bir spor ayakkabısı lazım...Bisiklet yaka t-shirtler ve şort ile gezebilmiştim...Ihlara vadisi, Derinkuyu yeraltı şehri en etkilendiğim yerlerdi...Ama genel olarak her yer şahane...(zelve, Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar...)...Şaraplarını da tavsiye ederim...
Kışın da beyaz örtülerle deneyimlemek isterdim doğrusu manzara için...
Evet kalabalık olmayan bir zamanı yakalamak ta önemli...
Hazır okullar tatil iken fırsatdan istifade yurtdışına gideyim dedim .Manzara aynen şöyle ;
Havalimanı araç otoparkları full nerdeyse yer yoktu Ankarada.İstanbulda Atatürkde ise durum aşırı bir kalabalık ve nufusun yarısı Arap turist diğer yarısı Türkler .Avrupalı tip nerdeyse çok az ..
Hani nerde bu kriz ?Teğetmi geçti yine bize dedirtiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu devirde hele ki yılbaşı, sömestr tatili ve bayramlarda yurtiçi-yurtdışı tatili yapabilenlere helal olsun...İyi para kazanıyorlar demekki...Zaten çok pahalı olan fiyatlar bu dönemlerde çok daha pahalı oluyorlar...Bir de kalabalığı ve eziyeti cabası...
Ben hiçbir zaman tercih etmiyorum bu dönemleri özellikle...Bu özel dönemlerde İstanbulda zaman geçirmek daha iyi bence ama hakkını vererek...Şehri gezerek heryerini...