Originally Posted by
boga_ayi
Değerli arkadaşlar; bugün şu saate kadar oldukça düşük işlem miktarı ile 10,6 seviyelerinde takılmış durumda. Kademeleri göremediğim için alıcı ne kadar satıcı ne kadar bilmiyorum. Muhtemelen bilanço öncesinde beklenti olduğu için satış kademeleri boştur. Aynı şekilde ciddi prim yapmış hisseye de yeni alıcılar yukarı hareketlenme yoksa gelmekte temkinli davranıyorlar. Dolayısıyla sanki tamamen bilançoya endekslenmiş gibi duruyoruz. Gelecek bilançoya göre yıl sonu beklentisi, 2018 beklentisi daha bir şekillenecek ve hisse yeni senaryosunu ona göre belirleyecek diye düşünüyorum.
Ayrıca bir de şunu ifade etmek isterim; benim hedefime çok yakın seviyelerde şu an. Belki Yataş çok yukarılara gidecek ama ben bir süreliğine (bilanço öncesi belki sonrası) hisseden çıkabilirim. Bu sebeple yeni hisse arayışı içerisinde forumda diğer hisselerde yazılanlara bakıyorum. Bazı topiclerde özellikle teknik yorum yapanların yorumlarının aksi hareket olunca insanlar birbirlerini suçluyorlar. Bu durum ; acaba farkında olmadan, istemeden ve tamamen iyi niyetle yaptığım yorumlar birilerinin düşüncelerini etkilemiş olabilir mi diye düşünmeme neden oldu. Bu sebeple yanılttığım bir arkadaşım varsa şimdiden affola. Umarım hep birlikte bol kazançlar elde ederiz.