Üstad hoşgeldiniz siz de mi izmirden 35 i görünce baya bı İzmir li var forumda dikkatimi çekti para İzmirliler de mi yoksa ne diosunuz Ramiz emmiRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Üstad hoşgeldiniz siz de mi izmirden 35 i görünce baya bı İzmir li var forumda dikkatimi çekti para İzmirliler de mi yoksa ne diosunuz Ramiz emmiRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat admustafa üstadim in dediği gibi fonda heyecan güzel oluyor yanar döner li fon lazım [emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat 11,11 taktikleri bekliyoruz yaklaşınca darlariz sizi Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimisi var mevduat cafede akşamları elinde sivas fiskiyle dolanır
kimi fakfukfon var benim gibi infotex etil alkolu şekerle suyla ağırtır vodka yapar kpraytla karıştırır içer benim gibi
hayat çok acımasız
Rüyamda hakikaten fon gördüm, olur şey degil. Anane evimdeyim, komşular, akrabalar, ev çok kalabalık. Ve yasli insanlara fon alın, getirisi şöyle, valörü böyle, tefas'in anlamı nedir vs. bunları anlatıyordum. Gerçekten fazla odaklandık sanirim ☺