http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber...m_sinyali.html
Ben beğenmezdim. Şöyle ki, isabetli öngörüleri olmakla beraber süre vererek çok iddialı şeklide şuralara düşecek diye iddia ederdi, ben de bunu kimsenin tahmin edemeyeceğini bu kadar kesin konuşup haklı iken haksız duruma düştüğünü söylerdim. Hala da öyle düşünüyorum.
Yukarıda yazdığım gibi kaçtan alıp kaçtan satılır bilme şansım yok o nedenle size de bir şey diyemem. Kendim %16 borsa, %20 döviz, kalanı günlük tl mevduattayım düştükçe kademeli borsaya giriyorum bilançolara bakarak. Muhtemelen kasım sonu %100 Borsada olacağım, sonrasında da bilanço bazlı hisse değiştirmekle beraber uzun süre kalmayı planlıyorum.
Umarım faydalı olmuştur. Ersoy beyi de tebrik ederim haklı çıktı, ( ben de haklı çıktım borsadan komple çıkmıştım geçen sene ) ancak kendisine dedigim gibi o kadar kesin konuştu ki kendisini takip etmeye kalkan varsa eğer 3 4 kere komple battı. Bu şekilde gün tarih verilmez yanlıştır bilmem kendisi katılır mı bu görüşüme.
Arkadaslar ne diyorsunuz? Adam 10 tane nikle yazip insanlarda kendini overek algi yaratiyor. Acik acik burda hisse pazarlayip duruyor. Pazarladigi sirketler de gunun birinde topu dikecek patron sirketleri. Dalga mi geciyorsunuz siz ya? Bu forumun amaci bu mu? Burasi sirk mi?
Adam kafayi yemis kara cahilin teki iste. Arada ya art niyetten, ya karacahilliginden hisse sokusturuyor bilinc altiniza. Sizin borsada tecrubeniz olsaydi haci hoca aramakla durmazdiniz, gorurdunuz zaten. Gormediginize gore, ERSOY'un niki degilseniz, dedigimizi dinleyin. Gidin 30-50 hisselerine, salak sacma adamarin pesine dusmeyin. Bu forumun amaci insanlara hisse onerme degil, bilgi paylasimi.
Yonetime gosterdim kronolojik olarak pazarlama yazilarini, cezayi basmisllar. Bu sahis ne zaman hisse pazarlasa aynisini yapacagim. Bu kadar.
EDIT: 8 tane cikardim simdiye kadar kesin olan. Bu topige de bakinca bu sahsin en azindan 30 tane niki var. 3 mesaj, 5 mesaj, hep Ersoy'un topigine yazip pompalayan uyeler. Yuruyun gidin isinize ya.
Bu arada bu nikleri yonetime sikayet etmedim. Adam bizi beyinsiz sanip ayni sirke devam ederse onlari da sikayet edecegim. O zaman temelli gidecegine emin olabilirsiniz.
anketi oylamadım.baya düşük buldum.o değerlere düşmez de demiyorum gene.ama doların 6 küsür olduğu bir yerde borsa morsa düşmez.bilen bilir.allah korusun ülke eğer yıkılmaz ise 70l görür belki ama altı imkansız.büyük hisse analizinegelince bilanço ve hisse fiyatlamaalarının yıllıklandırılmış verileri oranlayıp hesaplarsanız şirkete bir puan verirsiniz.bu anlasitler vs yapar.
petrol ve gıda sektöründe avantajlı sektörleri tüpraş coca ola olması sır değildir.ayrıntısı için kaynak ;https://borsaistanbu.blogspot.com/20...t-puanlar.html
Adamdan ogrendiklerim oldu ogreneceklerim yarim kaldi.burada sadece ersoyun yazdiklarini okuyorum.bi kac soru soracaktim ersoya belki merak eder
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'de 40 binin üzerinde bireysel yatırımcı kısa yoldan zengin olma hayali ile Forex'te işlem yapıyor. Yatırımcıların büyük bölümü, kısa sürede birikimlerini kaybediyor Zengin olmak için giriyorlar anahtarı bırakıp çıkıyorlar haber 2016 yılından alınma mart 2016 bu tip insanlar oldukça piyasalar da biz daha çok sert yukarı hareketler sert aşağı hareketler görürüz gibi geliyor bana
https://www.sozcu.com.tr/2016/ekonom...orlar-1143534/
Ersin hocayı taşladilar ama söyledikleri çıkacak bu dolar 25 TL yine giren 2020 de.
Bence gelmeli ve uyarmaya devam etmeli
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.