2.50 altına hazırlık yaptım pol nasıl hareket ettigini çözdük artik alsat yapcaz hadı bakalim başlıyoruz indir bakalım
Printable View
2.50 altına hazırlık yaptım pol nasıl hareket ettigini çözdük artik alsat yapcaz hadı bakalim başlıyoruz indir bakalım
İnşallah gider, ama ihlas da senelerce 1 tl yi geçemedi. Bunun ondan farkı var mı bilmiyorum, bildiğim şu, bu hisse babanın ölümünden sonra kötü niyetli çocuklarının elinde oyuncak. Para lazım olduğunda biraz yukarı çekiyorlar yukardan satıp (ihtiyaçlarını gördükten sonrakalan para ile) alttan tekrar aynı oranda geri alıyorlar gibi. Borsanın sabıkalı hisselerinden olduğu belli
Vatandaşa acıtmadan kayıyorlar dolarımiz uçuyo yine degışen bişey yok iki taraf içinde herşey çok güzel gidiyo bu halkı iyi beceriyorlar
2.50 ye ne kaldı zaten giren girdi uyutuyorlar bir bir aşağı %10 asağida yeni bir alım daha yapcaz
Hisseyi aşagi cekerek yolacak yatırımci ariyorlar yine 1 eksideyiz 2023 hedef biliyorum bu tarihe kadar toplucam seni eninde sonunda paramı ikiye katlayacaksın.