Yeo Teknoloji: İnnores Elektrik Üretim ile Yuntdağ RES'e kurulacak Hibrit Güneş Enerji Santralinin anahtar teslim yapımı amacıyla 6.600.000 USD + KDV bedelle sözleşme imzalanmıştır
Printable View
Yeo Teknoloji: İnnores Elektrik Üretim ile Yuntdağ RES'e kurulacak Hibrit Güneş Enerji Santralinin anahtar teslim yapımı amacıyla 6.600.000 USD + KDV bedelle sözleşme imzalanmıştır
Şirketimiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti'nde enerji sektöründe faaliyet gösteren bir müşterisi arasında bugün (11.10.2023) Yangın ve Gaz algılama ekipmanlarının tüm devreye alım sürçleri dahil olmak üzere; mühendislik ve ürün tedariği işleri için 5.050.182,00 USD bedeli ile sözleşme imzaladığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.
Açıklama Şirketimizin %100 iştiraki olan YEO Enerji Yatırımları A.Ş., Bahreyn Hükümeti tarafından 20 yıl alım garantisi verilen 84,8 MWP kapasiteli Güneş Enerjisi Santrali Projesi için GETAS Energy Company W.L.L. şirketi ile işbirliği sözleşmesi imzalamıştır.
İşbirliği anlaşması kapsamında;
- Arasında Bahreyn Formula-1 pisti de olan toplam 84,8 MWp kapasiteli 4 ayrı GES projesinin yatırımcısı olan GETAS Guls Solar Energy Company W.L.L'nin (SPV) %10 hissesinin YEO Enerji Yatırımları A. Ş.'ye devri hakkı,
- 23,5 MWp kapasiteli Bahreyn Uluslararası Formula-1 Pisti carport güneş enerjisi santralinin anahtar teslim inşaatı,
- Bahreyn Üniversitesi, Bahreyn Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi ve Al-Dana Amphitheatre kurumları için toplamda 71,3 MWp olan 3 adet Güneş Enerjisi Santralinin anahtar teslim inşaatlarını yapma hakkı,
YEO'ya ait olacaktır.
Bu işbirliği ile; yenilenebilir enerjide 2030 yılına kadar 1 GW kapasite hedefleyen Şirketimiz, yatırımcı kimliği ile dünyanın farklı coğrafyalarındaki ofisleri ve iş yapma kabiliyeti ile global oyuncu olma yolunda yeni bir adım atmıştır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
Nitelikli dolandırıcılık gibi bir şey. Nitelikli hırsızlık.
Önce kap'a haber gönder. Hisse tavan fiyattan 1 milyon 400 bin alıcılı açılsın. Tavandan malı boşalt, yetmedi gün boyu sürekli sat. 1.720.000 lot malı boca et. Aynı gün değil de, ertesi gün seansın son yarım saatinde haber gönder.
Finansman maliyetlerinin yüksek olduğu bu dönemde, eğer şirkete lazım olacak olursa, bu parayı faizsiz kullandıracaklarmış, toplu halde.
Şu yapılanı, spek yada tahtacı içerden bilgi alarak yapmış olsa tam bir ahlaksız, dolandırıcı, ******** diye söversiniz.
Bunu şirketin tam merkezindeki ............................. ler/lar yapıyor. (Boşlukları herkes istediği gibi doldursun.
Daha önce de satış olmuştu. İlk değil.
Ama dün güzel bir kap haberi sonrası tavandan malı verdiler.. Tahmin ettim ama kap bekledim.
Olay hoş değil..Bu kafayla Mars a gemi gönderseler uzun vade yatırımcı kalmaz..
Bugün kap geldi ve görünce şirket ile ortaklığımı sonlandırdım.
Elimde kalmadı...
Satış yapmanın da bir raconu var.
Kalanlara bol kazançlar..
Hisse satış şekilleri tartışılır ancak yatırımda kullanacaklarsa bence de hisse satsınlar, senelik %50-%60 finansman maliyetine katlanmanın anlamı yok, zaten sattıkları oranları binde 2-3 seviyelerinde, hala ellerinde büyük paylar var. Şirket büyürse kendileri ile beraber ortaklar da büyür. Şirketin yatırımcı sunumunun olmaması da ayrı bir eksiklik, Kontr gibi sunum hazırlasalar şeffaflık adına güzel olur..