satmak ıstıyorsa 4ten sonra ne olur ona bakmak lazım.sabah verse alıcı bulamazdı..bence beklenmelı kımıldamadan bu gun atlatılmalı
Printable View
satmak ıstıyorsa 4ten sonra ne olur ona bakmak lazım.sabah verse alıcı bulamazdı..bence beklenmelı kımıldamadan bu gun atlatılmalı
Çıkan ne tür karar olursa olsun bir şekilde hep bankalar en çok etkileniyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günü özetleyecek olursak, çoğu bankalar eksi yüzde 4 lerı ve bazı iri tahtalar eksi yüzde 4 leri gördü, akabinde gelen tepki alımları ile biraz toparladı eksiler azaldı, devamı gelemedipi için sabah tepki için alanların satışları başlarSa satışlar tetiklenebilür ama sabah satanda pişman olduğu için fazla bişiide olmuyabilür, şuan için sabah tepkiye oynuyanlar rahat
Düzelttim, rakkamlara pek takıntım yok, konunun özüne inelim :he:
Bilimsellikten bu kadar uzak bir yönetim ne yapsa işe yaramaz. Her seferinde yaramadığını da görmelerine rağmen tekrar tekrar denemeleri de koltuğa ne kadar bağımlı kaldıklarının bir göstergesi.
Ancak ,bu her deneme o kadar çok hasar bırakıyor ki , gün gelir de düzeltmek istendiğinde düzeltilecek bir yer kalmayacak. Çünkü araç pert olmak üzere. Ezilen hep te halk oluyor olacakta zaten. Allah tez zamanda önce halkımıza akıl fikir versin. ellerindeki altın değerindeki tercih hakkını ona göre kullansın..
Halk şuanda fakir, yeni bir parti kurulur ve halka ben sizi fakirlikten kurtaracam, herkese bir ev anektarı birde araba anektarı verecem. derse populer olur