ziraat ,iş,phılıp,garan satış var..yapı,tacırler,pıramıt,meksa dan alış..pıramıt tacırler 100 bın toplamıştı cuma..bugunde alışta..dığer kurumlardan baskı yapıp yapı,tacır,pıramıtten alıyorlar muhtemelen..
Printable View
ziraat ,iş,phılıp,garan satış var..yapı,tacırler,pıramıt,meksa dan alış..pıramıt tacırler 100 bın toplamıştı cuma..bugunde alışta..dığer kurumlardan baskı yapıp yapı,tacır,pıramıtten alıyorlar muhtemelen..
hısse çok rahat 325 üstu tavana bıle gidebılecekken satış baskısı ıle aşağı çektıler..mal satma nıyetı olsa bunu yapmazdı..baskıya devam..
iş ten sat pıramıt ve tacırlerden düşenı topla..güzel iş..
Bugün bundan bir şey çıkmaz satış tarafı artmaya başladı önceki güne göre alış tarafı biraz daha fazla tahtacı diğer kurumlardan toplamaya başladı ama iş yatırımdan da satıyor küçük yatırımcının da satışı var illaki
çok fazla aşağı marjlarının olduğunu sanmıyorum..çok basarlarsa talıplısı artar buda mal kaptırmalarına sebep olur ..çırmala dur sonra..
Geçen hafta 3000 lot u 347.20 ort ile sattım zor işe başardım tekrar almaya başladım ama erken mi davrandım sorgulamaya başladım
Satış tarafı daha ağır basıyor emir iptali de var günü negatif kapatır ben ekranı kapadım hayırlısı Allahtan