Bu kadar sabrettik . Mart sonuna kadar bekleyelim. Bütün Konya yatırımcıları istediğini alır inşAllah. Sal artık dizginleri.
Printable View
Bu kadar sabrettik . Mart sonuna kadar bekleyelim. Bütün Konya yatırımcıları istediğini alır inşAllah. Sal artık dizginleri.
Bunun üç harfli şişeye girmedi ama bize girecek herhalde
Hayırdır bu hareketler diğer çimento hisselerinde birşey yok bir bu düşüyor bedelsiz mi gelecek yoksa kartondan sonra ekürisi Konya neden olmasın.
Hacime bakacak olursak filler tepişiyor gibi. Çimenlerin ezilmesi kaçınılmaz.
Biz de bunun zamanında dedik benim gibi Manyaklar vardır inanıyorum aldığını satmamakta ısrar eden hali hazırda beş lot on not ne denk geliyorsa buradan Alima devam dün 10 lot daha ekledik
İş ve piramit menkul buralardan alış yapan benim ne zamandan beri alış yaptığımızı görebilir satmayacağımızı bu dangozlar oradan anlayabilir
En düşüğü 160 TL en yükseği 3850 tl girişlerim
İstediği kadar sallasın
Alacağı Napolyon’un iki bacağın arasındaki kıllı şey😂
Bilançolar en son 13 Mart tarihine kadar açıklanmak zorundaymış. Bizimki daha önce açıklar mı, bir bilgiye ulaşamadım.
Şu anda çimentolardaki düzeltme sonrası OYAKC ve Afyon pozitif ayrıştı gibi görünüyor. Piyasada "deprem bölgesindeki çimento şirketleri avantajlı, uzak olanların taşıma maliyeti nedeniyle rekabet şansı yok" gibi yorumlar görüyorum, kısmen haklılık payı olsa da bana göre sadece algı yaratılıyor.
Bfren dün bir tavan yapsa da bedelsiz grubunun da şimdilik çok aksiyonlu olduğunu görmüyorum.
Bir taraftan çimento hikayesi, bir taraftan da bedelsiz hikayesi ile kopup gitsek artık da tadımız biraz yerine gelse...