ha gayret spek eksi 2 ye ne kaldı şurada...yaw arkadaş bildiğin ömür törpüsü bu be nerden bulaştık sana . senin gibi hisseye beni sana bulaştırana .................................................. olsun
Printable View
ha gayret spek eksi 2 ye ne kaldı şurada...yaw arkadaş bildiğin ömür törpüsü bu be nerden bulaştık sana . senin gibi hisseye beni sana bulaştırana .................................................. olsun
oo spek eksi 2 yi de geçmişsin.
çed den kötü bir haber mi var diyecem ancak şahsi görüşüm onu zaten fiyatlamadığı yönünde.
bilanço kötü mü acaba desem Türkiye şantiye alanından farksız sokak başına, boş alan başına en az 1 inşaat düşüyor. ne kadar kötü bir bilanço açıklayabilir ki
Bi numara var ama ne. Endeks iki aşağı kıpırdasın biz diplerdeyiz arkadaş.
Neyse yakında kahveler içilir sohbetler edilir, şu ced bilanço gelsin de şenlensin ortalık yetti stres
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sahi bişiy sorcam; bu çed'in onaylanması sonrası yapılacak yatırımın anlamı konusunda görüşlerini açıklayacak olan var mı?
Sn Behzat bey,
Ced onaylanması sonrasında yatırım yapılmıyor. Ced yapılmış olan 120 milyon dolarlık yatırımın resmî olarak faaliyete geçmesini sağlıyor. Yatırım artık bitti, şimdi kazanma zamanı.
Klinker: 4.050 ton/gün idi
Yatırımla 10.050 ton/gün oluyor
Çimento: 1.850.000 ton/yıl idi
Yatırımla 4.250.000 ton yıl oluyor
Atık ısıdan enerji üretim: 9MW idi
Yatırımla (9MW+5MW) 14 MW
Oluyor
Anlamı ise teknoloji artıyor üretim artıyor verim artıyor.
Daha az maliyetle daha çok üretim yapabilmek demek.
Şirket değerini arttıracağı kesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi