Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bir PPF önerin bakın nasıl beğeneceğim.:) Hem de sizin begendiniz geliyor Fil😃😃😃 Ya ustad sayende risk seviyemi 1 den direk 7 ye cikardim siz hala 1 desiniz yapmayin
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Valla demişsiniz. De ben görmemişim. Nasip demekki üstadım.:) Bundan sonrasi icin bol kazanclar ustadim
Alıntı: Originally Posted by admustafa Teşekkürler üstadlar :) Ciddi birşey yok Yoksa aydin sizindemi caninizi sikti??? Ya bu cocuga forumu yasaklayacam hic durmuyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Hem de sizin begendiniz geliyor Fil Ya ustad sayende risk seviyemi 1 den direk 7 ye cikardim siz hala 1 desiniz yapmayin Size bir şey itiraf edeyim.Şu anda 1(yazıyla bir) TL.lik PPF'um var.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Size bir şey itiraf edeyim.Şu anda 1(yazıyla bir) TL.lik PPF'um var.:) Bende de yazıyla 11(yazıyla on bir) tane TI1 var üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Size bir şey itiraf edeyim.Şu anda 1(yazıyla bir) TL.lik PPF'um var.:) Eee size yapmayin dedim dinlemediniz Parayi caktiniz nzora cikamiyorsunuzda Bozun cikin 23 lerden parami tutulur ustadim
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende de yazıyla 11(yazıyla on bir) tane TI1 var üstadım :) Ya siz tuhafsiniz Tane nedir ya dalgami geciyorsunuz Odediginiz mkk ucretini karsilamaz 😃
Alıntı: Originally Posted by Semadirekppf Alım satım yaparak getirileri artıranlar mevcut. Sadece al tut yapmıyor fon. O almaz zorlamayin 😃😃😃