-
Paniğin bağışıklık sistemini % 50 zayıflatan bir etkisi vardır. Ve zihnimiz bize inanılmaz oyunlar oynayabilir. Korku çoğu zaman iyidir, sizi hayatta tutar. Lakin panik her zaman kötü sonuçlar verir. İnsanın boş kaldığı, amaçsız hissettiği anlar ise zihnine en kolay yenildiği anlardır.
Sürekli sıkıldığınızı düşünmek, haberleri takip ederek olası felaket senaryolarına kafa yormak, sosyal medyadaki komplo teorileri ve asılsız haberler ile paranoyada level atlamak yerine zihninizi oyalacak işler ile meşgul olmayı deneyin.
Kendime tavsiye. :shh:
-
Belki de farkında olmadan çok kişi hastalığı geçiriyor. Üzerimde dün kırgınlık vardı şimdi daha iyiyim.
China Oil iyi oldu, internetten sipariş verdim.
-
Bill Gates hisseleri sata sata oldukça azaltmış. Microsoft yaklaşık 1 trilyon dolar.
>>>>>
Mr. Gates remains one of the largest individual shareholders of Microsoft. As of December, he held more than 100 million shares of Microsoft, roughly 1.3 percent of the company's shares. His stock is worth about $16 billion.13 Mar 2020
-
Bakan Koca "Bugün 1196 yeni tanı kondu. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75 , hasta sayımız 3 bin 629 e ulaştı" açıklamasını yaptı.Abd de 1160 kişi ölmüş ülkelerin nüfuslarına oranlarsak nerdeyse yakın sayılar ortaya çıkıyor.
Aman bir kişi dahi ölmesin şu aşıyı bulsalar da bir an önce kurtulsak.
-
-
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
14s
Zahiride 190 ülkeye yayılan koronavirüs.Batınide küresel sistemde†parayı/dinleri/siyaseti kim yönetecek savaşına şahitlik ediyoruz.Modern zamanın NUH TUFANI ile karşı karşıyayız.GIDA ve SU yun hepsinden önemli olacağı bir savaş ve giderek büyüyecek.Paniklemeden tedbirli olun.
-
1 Attachment(s)
Ek 24544
Arkadaşlar ilginç bir veri buldum 19 mart tarihine kadar çinde kaydedilen vakalar ve ölüm oranı % 4 bu yüzde % nüfusun yüzde 4 ü felan değil koronoya yakalananların ölüm oranı % 4 ......ilginç bilgiler var yakalananlardan bazıları grip belirtileri göstermeden hastalığı atlatıyormuş , yani farkında olmadan koronaya bağışıklık kazananlar oluyormuş.
Yani biraz kendimi rahat hissettim.
-
Çin de yukarıdaki grafiğe göre koronaya yakalananların % 87 si iyileşmiş .....% 9 u devam ediyor ........... % 4 ölmüş yani normal bir grip gibi bir şey , çocuklar ve gençler için tehlike neredeyse hiç yok gibi ...... Yani bu bilgiler hastalığın aşırı abartıldığını gösteriyor gibi geldi bana ................ ölenlerin % 4 vücudu çok zayıf , yaşlı ve kanser , şeker ,veya kronik solunum yetmezliği gibi hastalığı olanlar büyük ihtimalle.
İlgili haber ve kaynak linkde .....
https://edition.cnn.com/2020/03/20/h...ebar_expansion