Originally Posted by
hazalb
arkadaşım yazdıklarına katılıyorum. ben başka bir şey söylemek istiyorum:
bu dudu rumuzlu kişi bu platformda uzun zamandır gördüğüm bir insan. bu forumdaki bir çok başlığa yazar. maddi durumu iyi kafası çalışan vakti bol geyiği seven biri. kendisini eleştirdiğinizde bir sürü insandan tepki aldığınız bir insan. bunu bizzat yaşadım. tek söylediğim çok fazla geyik yaptığı ilgili başlıkla ilgili yazılanları okumak için onun başlattığı geyikler yüzünden her defasından sayfalarca bilgi veren entry girilmiş mi diye vakit harcadığımızdı. ha şu bir gerçek istediği zaman çok güzel analiz yapar bilgi verir. ama istediği şu kimse kendi kadar zenginleşmesin. herkes korkak hareket etsin. onun statüsünde insan sayısı toplumda çok artmasın. hani bazı insanlar olur çok sevdiği diziyi insanlar çok izlemeye başlayınca diziden soğur ya da çok sevdiği bir yazar çok okunmaya başlayınca yazarı beğenmez olur falan. ya da gittiği mekandan kimsenin haberi olmasın ister. bu gibi şeylerden kendisine ayrıcalık payesi çıkarmak ister. hah dudu rumuzlu bey işte aynen bu profildir. bir başlıkta faydalı bilgi akışı çoğalmış mı hemen gider orayı sulandırır. burda da yapmaya çalıştığı şey kendisinin yatırım yapmadığı alanda insanlar yatırım yapar eskaza da durumu iyi olursa hatta onun kadar iyi kazanmaya başlarsa kendisinin bir şeyler kaçırdığı düşüncesine kapılmak.