Geçmiş olsun diyen,teselli eden tüm dostlarım iyiki varsınız.Sizlerin sayesinde güç ,kuvvet,moral bulup bu borsa denen kurtlar sofrasında ayakta kalmaya çalışıyorum(z). Teşekkürler.Allah razı olsun...
Printable View
Geçmiş olsun diyen,teselli eden tüm dostlarım iyiki varsınız.Sizlerin sayesinde güç ,kuvvet,moral bulup bu borsa denen kurtlar sofrasında ayakta kalmaya çalışıyorum(z). Teşekkürler.Allah razı olsun...
Para herzaman kazanılır...saglik onemli bu hayatta...bende 6 bin kaybetmistim..golds da....zamaninda...tekrar geçmiş olsun
Bu laflar maalesef ,benimle hiç alakası yok kardeşim..Bir insan 22 yılda borsa da kazanmaz mı???Kazanmıyor işte benim gibi çöldeki kutup ayısı...2 milyon Tl civarı gitti...Çeken bilir...Bir ortak hatlı ticari minibüs parası (bugün değeri en az 1 milyon Tl),zeytinlik(bugün 500 bin),validemin Anadolu hayat ikramiyesi ( 10 yıl önce 13 bin lira idi),ve 4 yıllık bekarlık yılları maaş paralarım(1997-2001 yılları)....üzerine de ,ek hesaplar,kredi kartı taksitli nakit avanslARI,TÜKETİCİ krediler ve arada yine bulabildiğim maaştan artarsa tabii maaş paraları...Yenilmeyen pehlivan hesabı.....Ha bunları niye yazdım,belki içinizde yeni olanlar vardır,benim gibi hırs yapanlar vardır...o yüzden...kalın selametle..
DUYURU : PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ
SAYIN 2İLERİ1GERİ LİSTEYE EKLENMESİ RİCA
1
Açıklamalar
Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş.'nin (Şirket) paylarının Gelişen İşletmeler Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçmesi için yapılan başvuru Borsamız tarafından değerlendirilmiş olup, Kotasyon Yönergesi'nin 34. maddesi kapsamında Şirket paylarının 19/04/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.
Bu çerçevede, Şirketin payları, Gelişen İşletmeler Pazarı'nda işlem gördüğü son seansta oluşan kapanış fiyatı esas alınarak hesaplanacak baz fiyattan, Ana Pazar'da A Grubunda sürekli işlem yöntemi ile işlem görmeye başlayacaktır.
2
Açıklamalar
İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.'nin (Şirket) paylarının Piyasa Öncesi İşlem Platformu'ndan Yıldız Pazar'a geçmesi için yapılan başvuru Borsamız tarafından değerlendirilmiş olup, Kotasyon Yönergesi'nin 37. maddesi kapsamında Şirket paylarının 19/04/2018 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.
Bu çerçevede, Şirketin payları, Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem gördüğü son seansta oluşan kapanış fiyatı esas alınarak hesaplanacak baz fiyattan, Yıldız Pazar'da A Grubunda sürekli işlem yöntemi ile işlem görmeye başlayacaktır.
3
Açıklamalar
Yeşil Yatırım Holding A.Ş.'nin (Şirket) paylarının Yakın İzleme Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçmesi için yapılan başvuru Borsamız tarafından değerlendirilmiş olup, Şirket paylarının 28/02/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.
Bu çerçevede, Şirketin payları, Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gördüğü son seansta oluşan kapanış fiyatı esas alınarak hesaplanacak baz fiyattan, Ana Pazar'da B Grubunda sürekli işlem yöntemi ile işlem görmeye başlayacaktır.
Günaydın dostlar
Günaydın yarışmacılar