Hocam sistemli, profesyonel alım satım yapanlara saygı duyuyorum, ama bunlardan zerre kadar anlamıyorum. Ben sözelciydim ya da kırk kere sen sözelcisin dediler bana.
Printable View
Hocam lafini kaldiralim :)
a:Yuksek kaldirac+ egzotik enstruman ise ornek : CC 200 ADX yuksek deger yanina 2 adet farkli Indi
kisa vadeli grafik[max 5 dakika]
vur ve kac
b:Dusuk kaldirac az risk : coklu stoch ekranda bulunmasi gerekir
Cizgileri cektigin grafigin altina coklu stoch ekleyip deneyebilirsin yanilma ihtimalini minimize edecektir hatta 3 ardisik kapanis ile yanilma olacaksa buna bile engel olucaktir :)
Günaydın... Consessensor Hoca'mla varlığından haberdar olduğum DJI Weekend artıda: https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street Bilmiyorum, beni okuyor musun? Sana selam ve sevgiler. İnşallah afiyet üzeresindir.
Hayat klasik... Kansere yakalandığını öğrendim gencecik bir arkadaşımın. Yanına gittim. "Bir yandan maaş bir yandan özel ders. Başımı kaşıyacak vaktim yoktu, çok para kazanıyordum. Gerçi yaşadıklarımdan aldığım ders çok klasik olacak, ama şimdi geldiğim noktada geriye dönüp bakıyorum da keşke yaşamaya zaman ayırsaymışım diyorum."
Size dendiğini düşünün şu sözün: "Maalesef!.. Bir tümör oluşumu söz konusu!"
Dışarı çıkarsınız. Akıp giden yaşama bakarsınız; trafiğe, kuş sesleri gibi korna seslerine, tıklım tıklım kafeteryalara, bulutlara, masmavi gökyüzüne... İçinizden bağırırsınız, yaşınız henüz otuz ikiyse: "Neden ben!.."
Rabbım sifa versin. Zor bi durum hakikaten hayatı iskaliyoruz
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.