Günaydın Cafe sakinleri.
Cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.
Printable View
Günaydın Cafe sakinleri.
Cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.
Kap : INFO.E (İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.) sırası şirketin talebi üzerine geçici olarak işleme kapatılmıştır
Kırşehir belediye başkanı makam aracını sattırıp, kendi aracını kullanacakmış.
Ben diyorum bak olacak olan belli bu ülkede..
Sosyal demokratlar yönetime geçince ülkede bazı yapısal reformlar olacak, belediyeler borçlardan kurtulacak, daha fazla sanat, tiyatro, sosyal alanlar artacak, halkın refah seviyesi artacak.
Daha sonra bu yine siyasal islamcılar türeyecek, yine aday olacaklar, din iman diye diye, osmanlıcılık oynuya oynuya yine anadolu insanını kandırıp oy devşirecek.
Borçsuz bulduğu belediyeyi yine krediler çekerek ağır borç yükünün altına sokacak, o paraları betona, abuk subuk şeylere gömüp tekrardan yüklü borcun altına sokacaklar. Ama halk bunu bilmeyecek. Yine işler sarpa sarınca, "kurtar bizi sosyal demokrat" diyecek.
Anadolu halkımızın karakteri maalesef budur arkadaşlar. Yönetimden ziyade anadolu halkında bu zihniyetin değişmesi şart. Yoksa 10-15 sene sonra yine aynı dejavuyu yaşayacağız.....
Bir 20 yıl sonra yine Hermes kardeşim demişti dersiniz... aklınızın bir köşesinde olsun bu yazım..
Günaydın hayırlı kandiller.
Yapı Kredi, 529.4 milyon TL tahsili gecikmiş alacağını 16.32 milyon TL bedelle sattı.19 Nisan 2019 Cuma 10:38
Yapı Kredi 529.4 milyon TL tahsili gecikmiş alacağını, toplam 16.32 milyon TL bedelle Gelecek Varlık Yönetimi ve Hayat Varlık Yönetim şirketine satılmasına karar verdi.KAP'a yapılan açıklamada satılan alacakların bankanın tasfiye hesaplarında izlenen; 28 Şubat 2019 tarihi itibarıyla donuk alacak tutarı olduğu belirtildi. Kaynak: Yapı Kredi, 529.4 milyon TL alacağını 16.32 milyon TL'ye sattı
Anadolu Ajansı'nın (AA), faaliyet, bütçe, örgütlenme ve insan kaynakları üzerinde denetim yetkisi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nda olacak.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan İletişim Başkanlığı teşkilatı hakkında Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde değişiklik yapan kararnameye göre, AA ile yapılacak sözleşmede, AA yöneticilerinin atanma yolları da belirlenecek.
Yapılan değişiklikle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı her yıl kendi bütçesinin Anadolu Ajansı bölümündeki ödeneği aşmamak üzere Anadolu Ajansı ile en çok 5 yıllık sözleşme yapmaya yetkili olacak.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Anadolu Ajansı’nın faaliyet, bütçe, örgütlenme ve insan kaynakları yönetimi üzerinde denetim yetkisine de sahip hale gelirken, bu denetime ilişkin usul ve esasları da belirleyecek. Yapılacak sözleşmede Anadolu Ajansı yöneticilerinin atanma yolları da tanımlanacak.
ÇOK YATAY SEYREDİYORUZ...
pala uyanmadı demekki hala.. yoksa köşe başında elde sopa bekliyor mu