Printable View
Alıntı: Originally Posted by Byccx mümkün değil Mumkun degil derken? Sizin beklentiniz ne yonde
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat zarar yüzde 1'in altında bakalım ne olacak Nasil okadar dusurdun vefam Tte yerinde sayiyor kac haftadir
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasil okadar dusurdun vefam Tte yerinde sayiyor kac haftadir Üstadım gerçekten bu şekilde iyi toparladı son zamanlarda başka bir işlem yapmadım
Taklitlerimden sakininiz derim... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Taklitlerimden sakininiz derim... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Üstadım hoş geldin özlettin
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Taklitlerimden sakininiz derim... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Siz gelince o kişiler ortadan yok oluyor Siz gidince de yeniden peydah oluyorlar.Bazen fırça sapı avatarıyla, bazen de marketçi olarak.:)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Taklitlerimden sakininiz derim... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Vaaay emmim gelmis Emmi hosgeldiniz
Alıntı: Originally Posted by Webster Vaaay emmim gelmis Emmi hosgeldiniz Üstat endeks kapanışına ne diyorsun