Bana 2-3 saat müsâde...
Ekmeği pişirmem ve yemeği hazır etmem lâzım...
Yemekten sonra akşama yine buralarda olurum...
Selim sen de grafikleri iyice incelersin, sana bir de akşama Takas grafiği atarım...
O zaman yine bakarız...
Printable View
Bana 2-3 saat müsâde...
Ekmeği pişirmem ve yemeği hazır etmem lâzım...
Yemekten sonra akşama yine buralarda olurum...
Selim sen de grafikleri iyice incelersin, sana bir de akşama Takas grafiği atarım...
O zaman yine bakarız...
O zaman devam edeyim buradan,
İkinci gün yine aynı adam bir balık yakalıyor kovaya atıyor gidiyor, 3. gün broker meraktan adama soruyor, ya usta seni izliyorum
her gün bir balık yakalayıp gidiyorsun demek ki denizde balık çok, Adam evet balık çok der, eee der broker neden daha fazla tutup kovayı doldurmuyorsun, adam der ki doldurursam ne olacak ,ne olacak varmı satarsın işte onları eee satsam ne olacak diyor adam, o parayla kayık alıp Denize açılırsın daha çok balık yakalarsın diyor broker, adam eee sonra diyor,sonra büyük balıkçı teknesi alıp ağ atarsın daha çok balık yakalarsın onları satıp bir iki tekne daha alırsın, adam sonra diyor, ben borsa brokeriyim seni şirket yapıp borsaya açarız diyor :kahkah: adam eeee sonra diyor, broker ne sonrası yaw daha ne olacak zengin olursun işte diyor.
Üstadım ben şeytanın avukatlığını yapıyorum. Şimdi ben şebek olsam yani pardon onlar başımızın tacı spekülatörler.
Yukarı gider gibi yapıp herkesi mallandırdıysam, yukarda aşağı dönerken malı bir yerde parkettiysem eğer yukarıda alanlar fiyat düşüyor diye dökülmeye başlar diye düşünüyorum. Ozaman sizin dediğiniz olur. Aşağıda uygun bir zaman sabredecek enerjim, param varsa beklentiyi karşılar gibime geliyor. tabi şebek abimin önüne zırt pırt mal yazıp ondan trade etmeye, fırsatçılık yapmaya çalışırsam ayıp olur. Biraz bekletir diye düşünüyorum günlük grafikte.
Tamam üstadım Siz işinizi halledin. Biz buradayız
Beyaz atlı prens patron dedin sattı dedin. Aklıma GLRYH geldi. orda da patron sattı ..
Askerde bir deyim vardı "Kep gitti ... gitti" sakın bu iş ona dönmesin. son 2-3 gündür ortalıkta enerji lafları geziyor. Ortam gergin. herkes nakitte buradan yelkenleri şişirip ne bileyim . Var ya acaip bir durum oldu şimdi
https://i.hizliresim.com/oBvi5W.png"
buda selim abi gibi beklemeyi sevenler içün
Adam şöyle bir brokeri süzüyor, sonrada diyor senin gibi kafa dinlemek için böyle bir sahil kasabasına gelirim demi diyor.:kahkah:
Ve devam ediyor bak broker kardeşim ben zaten burada yaşıyorum ve hergün kafa dinliyorum.
Buraya gelirim bir balık tutarım evde hanım onu pişirir yeriz. Bazen tuttuğum balık büyük olursa pazarda satar başka birşeyler alırım.
Ve hayatımızdan gayet memnunuz ve mutluyuz ittir git işine demiş.:yes:
https://www.tradingview.com/x/kuSh1aEf/
Eveeettt 3.55 üzeri 7 ler hedeftur emme 4.85 geçilmeden olmazzzz.
ne kadar çok olta atarsan okadar çok balık tutarsın yiğidim
bir olta ile ya lüfer tutarsın ya poşet
bir çok olta ile birçok balık çeşidi tutarsın dikkat etmen gereken ,
pantolon balığı tutmamak :he:
bir Çin ata sözü ne demiş
yumurtaların hepsini bir poşete koyma :kahkah: