Originally Posted by
selka
Sn.Kentuf az önce Vakıfbank'ı aradım. Eft ve Havale limitimi yükselttim.. Vade bitimi bana atılan "Köy Kurnazlığı" nın acısı çıkaracağım... Bazı arkadaşlar ne olur 50 TL den 100 TL den diyorlar... Bende, Vakıfbank'mı benden zengin, ben mi Vakıfbank dan ? diye soruyorum...
Elbette VB benden zengin. Benden daha zengin olan bir kurum benim 150 TL paramın peşine düşmüşse ben neden düşmeyeyim ki? Nisan başı YKB, Akbank ya da Garanti'den birisi ile anlaşıp paramı eft yapacağım....
Gideceğim şube ile de şöyle anlaşacağım....
Gideceğim şubede internet bankacılığı açtırıp havale limitimi mevduatım kadar tanımlatacağım.... Birkaç ay sonra VB, YKB, Akbank, Garanti den oturduğum yerden ay sonu Havale yapıp MT ile muhattap olmadan para tranferimi gerçekleştireceğim...
İnanın bana başka türlü aklıma çözüm gelmiyor. Başka bir yolda nakit elden almak. Ama elden yüklü miktarda para almak
1-Güvenlik 2- Sahte Para 3-Valör Kaybı 4-MT ile gereksiz muhattap gibi sonuçlar çıkabiliyor.
O sebeple siz belki İnternet Bankacılığına güvenli demeyebilirsiniz ama çok rahat....
VB muhtemelen beni aracaktır... Bende onlar "Valörsüz yüksek faiz veriyorlar" diyeceğim....
Sonuçta;
"İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir..."