Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Bence oyle degil Babasi copcu olan ona ozenirmi Yada kapici Ayni sekilde bir alkolik kamyon soforu olsa yine ozenmezdiniz Yani baska birseye ozenebilmeniz muhtemeldir [emoji848][emoji848][emoji848] Babam Kemal Sunal gibi kapıcı olsaydı büyük ihtimalle ona özenirdim. "Kapicilar kralı"..
Alıntı: Originally Posted by Webster Siz peki Cidden hurdacimisiniz Keşke hurdaci olsaydım.Çok sevdiğim bir meslek.
Alıntı: Originally Posted by Webster Abi diyelim Dayi diyelim Emmi diyelim...secin birini simdi emekli diyemeyiz Emmi nasıl olur mu..
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Emmi nasıl olur mu.. Ama basina bir isimde lazim Ramiz emmi nasil?
TCD ve GPG'den bugün parayı kapan koşmuş cafeye İşler açıldı yani😄
Alıntı: Originally Posted by myfinans TCD ve GPG'den bugün parayı kapan koşmuş cafeye İşler açıldı yani Bugün çaylar sn.webster'dan :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bugün çaylar sn.webster'dan :) Caniniz sagolsun ustadim lafimi olur... ☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵 Buyurun caylar...bir de muzik acayim size... Onur akin...gaybana geceler...
Alıntı: Originally Posted by myfinans TCD ve GPG'den bugün parayı kapan koşmuş cafeye İşler açıldı yani😄 Ustad yat uyu aksama vardiyaya kalkacaksiniz 😃