Ayhan başkan bilir belediyenin binası depreme dayanıklı değil diye yıkıldı. O cadde boyunca 50 yıllık binalar var 6 şiddetinde deprem olsa herhalde o bölge dümdüz olur
Printable View
Ayhan başkan bilir belediyenin binası depreme dayanıklı değil diye yıkıldı. O cadde boyunca 50 yıllık binalar var 6 şiddetinde deprem olsa herhalde o bölge dümdüz olur
İlginç ölene kadar öğreneceğiz veya kazıklanacağız aklıma gelmezdi, o zaman blok blok değil aynı sayıda daireyi 4 bloktan ayrı ayrı almak lazım, hey Allahım dünyada bu kadar kazıkçı başka hangi millet var.
Dünya bankası bile parayı kime versem de boşa gitmese diye düşünürken, sonunda hokkabaz Cengiz, Ali Cengiz oyunuyla parayı iç edecek.
Vayy canına arkadaş nasıl bi yer burası inanılmaz sahtekarlık dönüyor, dün kapalı çarşıda bir altın tel ayarına baktırdım birine 18 ayar olması lazım dedim 18 ayar buldu sürterek ve ilaçla,, birine 22 olması lazım dedim 21 le 22 arası dedi. Ahlaksız millet iflah olmaz.
Yegenim bu sabah saat 08.00 de, bir minibus dolusu ihtiyac maddesi ile, Golcuk'ten Hatay'a yola cikti. Su an Nigde civarindalar.
Allah sag salim ulasmayi nasib etsin.
Bu sekilde yardimimiz hic yoksa gercek ihtiyac sahiplerine ulasacak.
Ahbap'a yapılan para yardımı birilerinin ağzını sulandırmaya başlamış anlaşılan...
İftiracı yandaş Turgay Güler: Haluk Levent’e 1 milyar lira teslim edemezsin…
https://tele1.com.tr/iftiraci-yandas...mezsin-786861/
Ankara güvenli diyorlar ama ahan şuraya yazayımda çankırı civarında 7 şiddetinde olabilecek depremde demetevler sincan ce etimesgutun arkasında yapılan lüx konutların hepsi yıkılır. Çoğu bildiğin bataklık tarlalara yapıldı.
Belediye binasını yıkıyor. Çevredekilere bir şey demiyor. Sonra buna kader diyor birileri
Yapılan evlerin karşılığı arsalar alınır. Merkezde olduğundan iyi para eder karşılığında düşük faizli kredi karşılığı tokiden yaptıracakları evleri verirler
Toki merkezdeki tüm arsalara çöker ve yandaş müteahhitlere verir.