Printable View
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Yeni sayfayı kim açacak katırcı Bedri abi sen aç birde seni görelim Kim açacaksa benim kaadı fışkırttıracak biri açsın, yohusa herkesi çekerim suyuniçine :he:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Kim açacaksa benim kaadı fışkırttıracak biri açsın, yohusa herkesi çekerim suyuniçine :he: Senin kağıdı seven aşık olan biti açsın o zaman. Ben geçen sene bir kez alıp sattım yani sevgim aşkım yok buna.
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Yeni sayfayı kim açacak katırcı Bedri abi sen aç birde seni görelim daha 300 mesaj var bırakın sağlam batsın yoksa herkes yeni açanada kayacak
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Senin kağıdı seven aşık olan biti açsın o zaman. Ben geçen sene bir kez alıp sattım yani sevgim aşkım yok buna. O zaman emlak dayu devam etsin, yeni aşka yelken açıyorken 1 fırsat daha verelim. Ya temelli mokoko oluruk yada suyuniçinden çıkarız :he:
Kchol de Vehbi bey başa geçti galiba :) tepki hareketi ne kadar olacak bakalım..
Bim i sabah aldı ama verecek gibi..
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Yeni sayfayı kim açacak katırcı Bedri abi sen aç birde seni görelim Ben beceremem o işleri..
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt O zaman emlak dayu devam etsin, yeni aşka yelken açıyorken 1 fırsat daha verelim. Ya temelli mokoko oluruk yada suyuniçinden çıkarız :he: Bana göre hava hoş gece hisseye yatağa girmem sevişmem Trump vsr bide bizdeki var her şey olur