CELHA.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,32 TL Teorik Fiyat: 8,53 TL
DITAS.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,081928 TL Teorik Fiyat: 6,658 TL
PRKAB.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,0304226 TL Teorik Fiyat: 2,07 TL
(Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
Printable View
CELHA.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,32 TL Teorik Fiyat: 8,53 TL
DITAS.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,081928 TL Teorik Fiyat: 6,658 TL
PRKAB.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,0304226 TL Teorik Fiyat: 2,07 TL
(Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
:(
Rabbim sağlık sıhhat versin.. en önemlisi o.. inşallah en yakın zamanda kaybettiğinizin çok daha fazlasını kazanırsınız.. benzer durumda olan tüm dostlara ve şahsıma da helalinden bol kazançlar diliyorum.. en başta da sağlık, mutluluk ve huzur...
Selametle kalın,
Bugünkü teknik analizime göre dolar hafifçe süzülür, borsa ise seans sonuna doğru toparlanır. Ancak bu toparlanma kalıcı değil simdilik. Haftalık bazda kalıcı olarak yükseliş için sanki birkaç hafta gerekiyor. Bu arada ilerleyen zamanda doların 3.85 lere kadar inebilecegini öngörüyorum. Doların son zamanlardaki yükselişi balon.
Sağlık sıhhat dilerim. Zarar etmiş kim varsa bir an önce yerine gelmesi temennimdir.
geçmiş olsun dostum bu borsa böyle bir şey işte herkes suçlu şirketi kuran denetlemeyen ve güvenen bizler. bizim suçumuz kısa zamanda parayı 3'e 5'e katlamak ( bunun adı enayilik tescillenmiştir artık ) ama kuran ve denetlemeyenler en büyük suçlu onlar biri tezgahın başında duran diğeri ise sonunda bekleyendir. bende cemaş'ı 2011 yılında 4 tlden aldım 50 kuruşa kadar düştü 2016 haziran ayı 1 tlden vedalaştım. tam 5 yıl bekledim. son 3 aylık performansa bakınız 1.5 tl 7 tl 10 yılda beklesem çıkmazdı zarar edene kadar bekler. uzun lafın kısası borsadan kaz***** görmedim gördüysem hayrını göreni görmedim. B urası O nların R ızamızı S ormadan A ldıkları hayatımız paramız ve maneviyatımızın yeridir. tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun dost. Çok üzüldüm durumuna. Borsa nasıl bir tezgahtır anlamadım gitti zaten. Çay kaşığıyla verip leğen ile geri alıyorlar paranızı. o kadar beklemiş olmanıza rağmen yatırdığınız parayı dahi geri alamıyorsunuz.Alıntı:
6 Yıllık esems aşkımı BİST bugün sona erdirdi.Kottan çıkartarak...6 yıl öncesinde 50 bin TL yatırmıştım..4.70 lerden almışlığım var.O zamanlar iyi kötü bir eve alınabiliyordu.Üstelik krediler çekerek almıştım.bugün 5bin TL.Enflasyon farkları ve kredi faizleri de cabası..Üçkağıtçı bir patrona denk geldim.Zaten üçkağıtçı patronları bulmakta üstüme yoktur.
Kapanan tahtalarım....aktaş,egyo,asyab,esems.... Tabii bu duruma düşmemde elbette benim suçum var da denetleyici kurumların hiç mi suçu yok...Bu dünya da bunlarla maalesef uğraşılmıyor (uğraştırılamıyor)artık hesabı öteki dünya da...Ha bu dünya da hakkımı yedikten sonra,öbür dünya da alsam ne yazar...O da başka.Ben bu dünyada eşimden,çocuğumdan gizlemişim yatırım yapmışım.Öbür dünya da mı yiyeceğim paraları artık.Allah sebeb olanların topunun........
Şimdi bu sözüm, başta kendime, sonra eline toplu para geçenlere, emekli olanlara! "Toplu paranızı gözükapalı olarak hiçbir yere yatırmayın! İlmini, binbir çeşit formülünü, yüzlerce kez denemediğiniz al-sat işlemlerini bilmeden bir yere toplu paranızı yatırırsanız mundar edebilirsiniz. Ben de çok fazla kaybettim. Satarken ağlaya ağlaya sattım. Kaybettiğim sadece para değil ki.. Hem zamanım, hem param, hem de yıprattığım ruhum ve bedenim.
Küçük oynamadık, salakça tahtaların başında bir patron olduğuınu ve adeta tahtanın başında kapkaççı gibi beklediğini farkedemedik! Bunun farkına vardığımızda, salakça tahtalara güvenip birikimlerimizi heba ederken, az kazandıran Bist 30 hisselerinin niçin ilk 30'a girebildiklerini önemini kavramış olduk. Lakin bu sefer de ilk 30'a yatıracak paramız neredeyse kalmamıştı.
yönetimden ricam 24 saat sınırı azaltalım yada itibar verme sayısını yükseltelim. sabahtan beri süre sınırının bitmesini bekledim o bitti bu seferde geriye doğru 12 sayfada ancak itibar verebildim. başarıyı tebrik etmek, anlamlı yorumları tebrik etmek ve tebrik edeni tebrik etmek en doğal hakkımız diye düşünüyorum. saygılar