KOÇ senin sistemin tam tersini yaparsan tatmin edici sonuçlar elde edersin. Ya da dipnot düş, sinyalin tam tersi yapılacaktır diye...
Printable View
KOÇ senin sistemin tam tersini yaparsan tatmin edici sonuçlar elde edersin. Ya da dipnot düş, sinyalin tam tersi yapılacaktır diye...
Ha birde 2 ay önceden dolarda çok sert yukarı bekleniyordu 8 binler felan iki aydır zaten vadelide olduğu yerde sermaye erimiştir abey gerçi sen sanal takılıyodun
Bist 100 ü koç abey 80 bine bekliyor yine bir sallama olduğunu düşünüyorum belki en kötü 106-105 lere kadar salınabilir ama önce şu benim meşhur 148 i bekliyorum sadece beklenti burda kimse neyin ne olacağını bilemez pala adama donunu ters giydirir herzaman burda kimsenin sizin algınızla oynamasına izin vermeyin kimse bir şey bilmiyor benim gibi sallıyorlar burda sizi etkileyecek parayla işlem yapmayın eğlenin sadece ii geceler herkese y.t.d
Koç abiye boşuna yüklenmeyin. Teknik analize göre hareket edenlerin hepsi yanıldı. Pala oyunu değiştirdi teknikcilerin suçu yok.
20 yıl önce senin düğününe gelen şimdi çocuğunu evlendiriyor, o zaman takılan takılar ile şimdiki takılar arasında alım gücü arasında büyük fark var. Bu takı işini zamanında kim çıkardı ise sakat iş yapmış ama 1970 lere kadar sabit altın kuru sistemi vardı muhtemelen.
Güneydoğu vs oralarda başlık veya çeyiz paraları da muhtemelen altına endekslidir. Hindistan da altın işinden etkileniyordur.
https://www.sondakika.com/haber/habe...ecek-13449581/
Rusya'dan Türk turizmcisinin yüzünü güldürecek müjde! Rezervasyonlar başladı
Türkiye'ye en çok turistin geldiği Rusya'dan Türk turizmcilerini sevindirecek bir haber geldi. Rusya Tur Operatörleri Birliği, rezervasyonların başladığını belirtirken Rus Büyükelçiliği de Türkiye ziyareti planlayanların test yaptırmasının gerekli olmadığını söyledi.