Biliyorum abi, ben daha sonra portföyüme ekledim, suyun dışına çıkınca 67 taleden :he:
Printable View
Biliyorum abi, ben daha sonra portföyüme ekledim, suyun dışına çıkınca 67 taleden :he:
https://i.hizliresim.com/cdppvul.png
Benimde böyle bir seneryom var mesala bozkurt ,dün anladığımız kadarı ile seçim sürecinde bankalar üzerinden bir hareket gözüküyor ,bu bilanço sanayiler için önemli bozulma olanlar çıkacakdır, oyun 2 senede çeliklerle başladı , ulaşıma geçti , şimdi bankalarla finito olabilir diye düşünüyorum yanılabilirim bu benim seneryom.
gelelim grafa bu bilanço dönemi yukardaki gap kapanıp biraz daha gidip kar realizasyonu beklerim bu formasyon üzerinde çalışılır diye düşünüyorum Aralık ortasına kadar sonra kırılım yukarı olursa formasyon hedefi 16 tl :)
bozkurt bu hedefe giderse bende olursa kazanmış oluyorum:wave:
Evet o günleri yaşadım..
yeni bir arabam vardı..
zirveye yakın yerlerden
arabayı satıp borsaya yatırmıyorum diye kayınpeder benimle tartıştı
çattır çatır kavga ettik.
ben daha nereye gidecek derken o uçacak diyordu.
sonraaaa ......
İyi bir daire parasından fazlasını batırdı.
ekonomik olarak değil ama ruhen uzun süre kendini toparlayamadı.
üstelik insider bugünkü gibi ayyuka çıkmamıştı
önce bankalar tavan yapıp akşamına tahvil düzenlemesi gelmiyordu.
3 gün sonra bankalar bir kaç gün taban yer tabanlar biter.
sen niye günlerdir taban olduk ya dersin
Bir bakarsın bankalar çok kar etti..
Bankaların vergi oranlarını arttırdık derler..
Hani Çiller de net aktif vergisi getirmişti ya onun gibi.
Ha bu arada bankaların öz kaynakları dolar bazında düşmeye devam eder....
Ben yavaş yavaş yazarken benden önce sindoma 2 entry girmiş.
yazı onun yazdıkları okunmadan yazıldı.
Ama dolar bazlı öz kaynakları her yıl düşen bankalarda temettü izni vereceklerini zannetmiyorum.
bankaların vereceği temettü verebilecekleri kredi hacmini düşürür.
Kayseri li Öğretmenin biri 6 yıl kadar önce ortalama 8 tl altı maliyetle biriktirdiği 60 bin lot THYAO hisselerini bugün 100 tl fiyatla satmış, 500 tl sı 6 mlyn tl olmuş, biz de burada trade ederek para kazanmaya çalışalım, :(
Arkadaşlar yaşadığınız semti bilmiyorum. Para kazandığınızda yaşadığınız semtten uzak fakir bölgelere gidin ekmek üç harfli marketlerde özellikle bayanlara dikkat edin dikkatinizi çekenlere yardım edin. Benim yaşadığım bölgede hanımın dikkatini çekmiş biri kadın dul sobalı evde oturuyormuş market market gezip ucuza alacağım diye çabalıyor böyleleri de var. Bunları akp nin kucağına bırakmayın.