Geçmişe dönerseniz belki haklısınız, ama günümüze dönersek Atatürk'ün kurmuş olduğu bütün fabrika veya üretim yapan yerlerin bugün kimlere ne şekilde satıldığını veya üst kullanım hakkının verildiğini görürsünüz. Ülkede madenler dahil her satıldı, bizler dahi satildik. 2004 yılında yer altı madenlerini yabancıların araştırması kanunu kim tarafından kaldırıldı veya sınırdaki mayınlar niye kim tarafından temizlendi der işin içinden çıkamayız. Onur arkadaşın dedigi gibi bizim emeklimiz can cekisirken siginmacilarin hastane ve eczanelerden sanki bizim gibi yıllarca prim ödemiş gibi ücretsiz yararlanmasına bir anlam katamayiz. O öyledir bu böyledir. Maalesef Turgut Özalin dediği gibi burası Akdeniz iklimi satılık insan çok olur. Biz şu anda aslında printasta tam da bunu yaşıyoruz. 2010 yılında almıştım ben printaslari. 13 yıl bitti. Bu kadar zamanda bu iş cozulmuyorsa Turgut özalin sözü gelir akla. İşin içine dini sokmak istemiyorum. Hukuk varsa, vicdan varsa çözülmeli. Çözülmuyorsa, çözmuyorlarsa, çözmek istemiyorlarsa, demekki kitapta yazana uyulmuyor demektir. Bu arada bende emekliyim. Yas aldık baya. Geçmişide yaşımız ölçüsünde biliyoruz. Her kese saygılar.