Koza, krdm ve Ereğliyi tutuyorlar operasyon var endeksin düşmemesi için dikkat ederseniz hacım hep yüksek ancak dikkatli olun derim seçim sonrası çakılabilir.
Printable View
Koza, krdm ve Ereğliyi tutuyorlar operasyon var endeksin düşmemesi için dikkat ederseniz hacım hep yüksek ancak dikkatli olun derim seçim sonrası çakılabilir.
Sacrocum feneri artiriyormuyuz.ne dersin
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akşam gelen soruya böyle cvp vermiştik.
Çakallar bunu uyguluyor 103.758 gösterdiler ama dolares de oynaklık kesilmiş değil .
Bugunkü dolares teki hareketin nedeni dolar borcu olan şirketlerin piyasadan hazır düşmüşken dolar alma derdinden piyasa çok sıkışık.
Şirketlerin bu ay 11 milyar dolar ödemesi var.
İstedikleri kadar twit atsın .
Biri dolaresin volilitesinden dötüm yandı diyip aşağıdan dolar alma derdinde .
Siyasetçide halka birşey anlatacak bu doların yükselmesi ile ilgili , oda dolar üzerinden saldırı görüyoruz diyor.:)
Sonuçta dün 300 baz puan faiz arttımı arttı , Sn Cumhurbaşkanı bugun bir tv ye çıkıp faiz artışı ile ilgili yorumlaması varmı , yok.
Madem gerektiği zaman bu yapılabiliyorsa , neden TV lere , gazetelere demeçler verip TCMB ile ilgili sıkıntı varmış olayı yaratıp belirsizlik yaratıyorsunuz.Yani işin özü olan size bana topluma oluyor.
Vestel karel yunsa stop.
Kozaa devam.
Fener topluyorum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IMKB baş ağrıtıyor artık ya al yat bi daha sadece haberlere bak -.- Yada sadece haberlere bak bişi alma :p Yani hisse bazlı güven bitmiş vaziyette neyse Y.T.D