500 milyon ihrac işini nereden çıkardın sayın dr. Bu konuyla ilgili bildiklerinizi veya duyduklarınızı paylaşırsanız ben araştırırım bu konuyu dostum
Printable View
18:15 de yayınlanan KAP haberi aşağıda:(Burada 500 lü bir şey yok ama ben yinede araştıracağım o rakamla ilgili bir şey varmı diye)
Şirketimiz, 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça, bakım ekipmanları ve eğitim hizmetleri satışını kapsayan, yaklaşık 136 Milyon USD bedelli yeni bir ihracat sözleşmesi imzalamıştır. Sözleşme, gerekli resmi makam onaylarının alınması sonrası yürürlüğe girecektir. İlgili teslimatların bu yıl sonunda başlayarak partiler halinde 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.
18,15,06...resmini çekip atmayı denedim ama beceremedim kardeşim..teknoloji özürlüyüz kusurabakma:(
Otokarın 14.12.2023 18:15:06 tarihli kap haberinde Garanti Yatırım Menkul Kıymetler aracılığıyla nitelikli yatırımcıya yapılan tahvil ihracının 500.000.000 tl. kupon ödemesi varmış. Bahsettiğiniz haber bu olsa gerek.
Yak arkadaşımız kap haberi linkini koymuş zaten yukarıya.
İlerleyen zamanlarda güzel haberler alacağımızı tahmin ediyorum. (Yatırım Tavsiyesi Değildir)