Matbaa icat edileli çok oldu.. Bas parayı gönder vakıf ziraat halk yatırıma.. Topla gelsin.. Nasıl eksi yaktırtıyolar gerçekten inanamıyorum
Printable View
Yeni dünya düzeninde bir ülke borsasının eksi yakması bir saçmalıktır..
Yine başladılar borsadan insanları nefret ettirme çalışmalarına. Bu seferde Tüpraşla. 2 küsür milyar zarar edeceksin hisse aynı gün zıplacak. Hava yollarını kapatacaksın. 3 tavan yapacak şirket. vs vs.
dün yazmıştım
500 tane hisse var
3-5 ( thy bim kozal ekgyo aselsan ) devlet destekli ve yandaş beslemeli kağıtlarla borsa bir yere kadar
yiyiyorsa arçelik kochol sahol akbank y.kredi alsında görelim.
bastığı kağıt sadece mahallesinde geçiyor ( thy bim kozal ekgyo aselsan ) yan kağıtlarında tavan olması basılan kağıtların kredi altında dağıtılıp yandaşa alın çıkarın çapsız kağıtlarıdır.
işin aslı sizin borsa ile ekonominin birlikte gitmediğini altını çize çize belirttiğiniz fakat birbirlerinin iyi yada kötü göstergeleri olduğunu da dile getirmeniz gerek
Tüpraş için haziran başı/ temmuz başını bekleyeceğim.
Yüzde 10 luk bir kısım elimde bulunsun diye bugün bir alım gerçekleştirdim. Temmuz bilançosu da kötü geleceği aşikar.
O sürece kadar beklentiyi satın alacağım. Şirket 2 sene geriye gitti.
Renault Fransa’daki fabrikasını kapatabilir!
Fransız otomotiv devi Renault, Fransa'da yer alan ve en önemli üretim tesislerinden biri olan Flins'i 2 milyar euroluk maliyet düşürme stratejisi doğrultusunda kapatabilir.
https://www.sozcu.com.tr/2020/otomot...bilir-5827525/
Spot vadeli makası 1600 puan